CK Boğaziçi Elektrik Abonelik İptal Ücreti Yatmadı

3 Ağustos 2024 17:403.378

8028103000 tekil kodlu aboneliğimizi 21.05 tarihinde iptal ettik. 450 gibi bir tutar geri ödeneceği bilgisi geldi. Daha sonra ibana aktarabileceğimiz bir mesaj geldi. Yaptım ama para bir türlü yatmadı. Üzerinden ay geçti. Konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? Sayaç numarası da 17179088.

12 Ağustos 2024 12:10 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz değerlendirmeye alınmıştır. Müşteri Temsilcimiz, başvurunuzu inceleyecek ve en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Talep ve önerileriniz hizmet kalitemizi arttırmak için önem taşımaktadır. Şikayetinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Boğaziçi Elektrik

13 Ağustos 2024 15:19

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza detaylı bilgilendirme yapılmıştır. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla CK Enerji Boğaziçi Elektrik

16 Ağustos 2024 13:37

Ck Boğaziçi Elektrik İptali Güvence Bedeli Ödenmemesi

30 Nisan 2024 16:022.719

"Çok teşekkür ediyorum ilginiz için"

CK Boğaziçi Elektrik Ck Elektrik Güvence Bedelimi Yatırmadı

25 Nisan 2024 14:501.683

"Teşekkür ediyorum"

CK Boğaziçi Elektrik Ck Elektrik Güvence Bedelimi Yatırmadı

CK Boğaziçi Elektrik Abonelik Kapatma Ve Güvence Bedeli

5 Ekim 2023 22:028.321

Abonelik iptali için başvuruda bulundum ve gerekli incelemelerden sonra Güvence Bedelinin tarafıma iade edileceği belirt...

CK Boğaziçi Elektrik Abonelik Kapatma Ve Güvence Bedeli

Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Güvence Bedeli İadesi Yapılmadı

4 Aralık 2023 16:462.098

"Teşekkürler"

Tümünü Gör
CK Boğaziçi Elektrik Abone Olma Sorunu

CK BoğaziçiElektrik Abone Olma Sorunu

Serkan
CK Boğaziçi Elektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

CK BoğaziçiElektrik Esenyurt/İstanbul Mağduriyeti!

Bakir
CK Boğaziçi Elektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

CK BoğaziçiElektrik Fatura Ödeme Konusunda Sorun Yaşıyorum, Firma Yetkilileri İlgilenmiyor!

Hilal
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Gündüz
CK Boğaziçi Elektrik İlgisizliği!

CK BoğaziçiElektrik İlgisizliği!

Omar