Sıfır Araçta Gizli Hasar Şoku

Yalçın
18 Aralık 2024 14:32

13.01.2023 tarihinde 34 GEP 221 plakalı C5 Aircross aracı 0 km olarak Coşkunlar Fethiye'den eşim adına satın aldık. Aracı ihtiyacımız amacıyla satma kararı aldık. 06.11.2024 tarihinde müşteri çıktı. Ekspere götürdüğümüzde kaputun değişmiş olduğu bilgisini aldık. Araçla hiçbir kazaya karışmamış olan bizler için bu olay şok etkisi yarattı. Coşkunlar Citroën'e başvurduğumuzda, 'bizde böyle bir kayıt yok, genel merkezde kayıt oluşturun' diyerek araca bile bakma zahmetine girmeden başlarından savdılar. Dava açma hakkımızı kullanacağız. Buradaki yorumu bizim gibi başka mağdurlar oluşmasın diye yayınlıyorum.
Şaka gibi yanıt gelmiş. 'İletişim bilginizi bizimle paylaşabilirsiniz' diye yanıt vermişsiniz. Şaka mısınız? Aracı alırken her türlü bilgimizi alıyorsunuz, tüm iletişim bilgilerimiz sizde var. Kaldı ki yorumu okumadınız herhalde, bugün size gelindi, araca bakma zahmetinde bile bulunmadınız.

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Gizli Hasar Şoku

Aleyna
18 Aralık 2024 15:28

Caner
23 Mart 2024 13:50
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
05 Şubat 2024 23:29

Aykut
08 Mart 2025 01:41
Selim sonuçtan memnun

Citroen Araç Teslimatında Sürekli Değişiklik Ve Mağduriyet

Selim
11 Haziran 2025 21:57
"Teşekkür; Deniz bayiden aldığım İade para ile arabayı 11 haziranda çetaş Büyükçekmece'den satın aldım 13 haziranda teslim ettiler. ÇETAŞ Citroen Büyükçekmece satış temsilcisi İ**** bey'e ve satış müdürü R**** bey'e ilgileri ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim."