Citroen C3 Aircross 1.2 Eat6 Hararet Sorunu

10 Haziran 2023 01:49

Citroen C3 Aircross 2023 1.2 feel bold hararet sorunu. Aracım EAT 6 otomatik şanzımana sahip normal düz yola normal hava şartlarında ve arabada tek kişi ilerlerken ve hiçbir yük yok iken 5. Vites de 2.500 devirlerden sonra hararet yükseliyor ve araç çekiden düşüyor gazdan ayağımı çekince 5 saniye sonunda normale dönüyor araç 4600 km' de tarafımızdan 2 ay önce ÖTV muafiyeti ile 0 alındı bayi ye gittiğimizde bir bayi yazılımsal problem yurt dışından yazılım bekliyoruz dedi. Aracı aldığım bayiye gittiğimde ise daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını söylediler ve bir müdahalede bulunmadılar. Bu durum ile karşılaşıp çözebilen var ise yardımlarınızı bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Muzaffer
Muzaffer

Hocam bende de aynı sorun var güncelleme gelişimi acaba ne yaptınız

Burak
Burak

Plakanın üstündeki hava filtresinin önündeki içteki geçmeli parça sökülerek sorun çözüldü.

Arif
Arif

Aynı sorunu bende yaşadım servisi aradım sıkıntı olmayacağını söyledikler😂2023 model

Berktuğ
Berktuğ

Bu sorun çözüldü mü c3 Aircross 130hp 6 ileri otomatik feelbold paket aracım var rampada hararet yükseliyor kırmızıya yaklaşıyor düzde aniden 90 dereceye düşüyor fakat rampada çekiş düşüklüğü gösteriyor yarın servise götüreceğim

Bülent

Merhaba. Bir gelişme oldu mu serviste?

Necati
Necati

Bende 2023 shine paket var 1.2. 6 ileri otomatik rampada hararet 90 geçti araç çekişten düştü klimayı kapatıp ayağımı gazdan çektim hararet tekrar 90 indi kronik bir sıkıntı olabilir mi ayrıca fanı çok sesli çalışıyor. Servise gideceğim. Çözüm bulan olursa yazsın. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Citroen C3 Aircross Hararet Göstergesi

15 Haziran 2023 21:32
Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross Sıfır Araçta Yan Aynalar Açılmıyor

Şefika