Güven sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 22:00

13 Kasım 2024 tarihinde İskenderun Aslanbey Citroen bayisinden Trabzon teslimatlı C5 Aircross araba satın almak için anlaştık. Tahmini 3 hafta içinde aracın teslim edileceği söylendi. 100 bin lira kapora ödemesi yaptım. İstediğim araç için bayiden 27 Kasım'da arandım. Araç ülkemize gümrüğe ulaştı dediler. Fatura kesileceği için ödeme istediler. 3 Aralık tarihine kadar 1.100.000 TL ödeme yaptım. Aracın teslim tarihini sorduğumda sevkiyata alındığı söylendi. Ara ara bayiye sorduğumda detay göremediklerini, müşteri hizmetlerini aramamı söylediler. 13 Aralık'ta müşteri hizmetlerini arayarak aracın teslim durumunu sorduğumda dosyanın Mevsim Hanım'da olduğunu, detayları onun bileceğini ve en geç iki iş günü içerisinde geri dönüş yapacaklarını söylediler. 17 Aralık tarihine kadar arayan soran olmadı. Tekrar arayınca aynı sözleri söylediler. Bu hafta başı bayi arayarak aracın hafta sonuna kadar teslim edilebileceğini söylediler. 18 Aralık'ta yine müşteri hizmetlerini aradım. Aynı sözleri yine söylediler. Aynı sözleri duyunca aracım bu hafta gelmezse almaktan vazgeçeceğimi ve Tüketici Mahkemesi'ne vereceğimi söyledim. Aynı gün aranarak aracın sevkiyatı çıktığını söylediler. Bugün sabah bayi arayarak aracın Trabzon'a geldiğini, kalan ödemenin ve sigorta poliçelerinin yapılmasını istediler. Son ödemeyi de yaptım. Öğleden sonra bayi tekrar arayarak aracın gelmediğini, irsaliyelerin karıştığını, gelen aracın bana ait olmadığını söyledi. Siparişimin üzerinden 37 gün geçti. 30 Kasım'da gümrükten fatura kesilip araç çıkışı yapılmasına rağmen bugüne kadar araç teslim edilmedi. Ne zaman edileceği de belli değil. Müşteri hizmetleri her aradığımda aynı şeyleri söylüyor. Detay göremiyoruz, dosya Mevsim Hanım'da, size dönüş yapacak ama hep aynı yalan... Citroen müşteri hizmetleri çok kötü hizmet veriyor. Parasını ödediğim araç 37 gündür ortada yok. Ne zaman geleceği belli değil. Citroen pişmanlıklar. Ben gözümü kararttım. Pazartesi günü mahkemenin yolunu tutacağım.

28 Aralık 2024 11:47
Citroen Bayisinde Teslimat Sorunu Ve İletişim Kopukluğu

21 Aralık tarihinde cenaze dolayısıyla Hatay'a gittim. Gitmişken bayiye uğradım aracın ne zaman geleceğini sormak için. Aracınız teslim yeri olan Trabzon'a ulaştı dediler. Pazartesi tescil, plaka işlemleri bitince alırsınız dediler. 24 Aralık Salı günü aracı teslim almaya gittim. Aracı inceleyince fotoğraflarda göründüğü gibi sol taraf arka kapı üstü ve tavanda çizikler gördüm. İlgili arkadaşlara gösterdim. Tırdan indirirken olabileceğini farkında olmadıklarını söylediler. Bu şekilde aracı teslim almayacağımı söyleyip oradan ayrıldım. Bayi ve müşteri hizmetlerine bilgi verdim. Yeni araç veya paramın iadesini istedim. Geri dönüş yaptılar. Aracı yaptıralım v 55000 TL indirim yapalım dediler. Kabul etmedin. İndirim tutarı az geldi bana. Teklifi yükseltin dedim olmaz dediler. Paramı iade edin diyorum müşteri hizmetleri bayi ye bayi genel merkeze yönlendiriyor. 45 gün geçti siparişin üzerinden hala bir netice yok. Bana defolu aracı almayı dayatiyorlar. Bana ya yeni araç versinler ya da satışı iptal edip paramı iade etsinler. Oyalanmaktan yoruldum. Pazartesi bu iş neticelenmezse mahkemeye başvuru yapacağım.

Selim sonuçtan memnun

Selim
11 Haziran 2025 21:57
"Teşekkür; Deniz bayiden aldığım İade para ile arabayı 11 haziranda çetaş Büyükçekmece'den satın aldım 13 haziranda teslim ettiler. ÇETAŞ Citroen Büyükçekmece satış temsilcisi İ**** bey'e ve satış müdürü R**** bey'e ilgileri ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim."
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Bayisi Sözünde Durmadı: Zam Ve Teslimat Sorunları

Melek
02 Nisan 2025 21:59
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Cemile
10 Ocak 2025 10:50