Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Ciğerci Fatih Konya

08 Aralık 2023 22:07

Konya Ciğerci Fatih Sancak şubesine 2022'den beri devam ederim; ancak bugün son kez gittim ve bir daha gitmeyeceğim. Eski kalitesini kaybetmiş durumda. Şişlere sadece altı adet küp şekerin yarısı kadar ciğer takmışlar ve bunu da ciğerin zarı ya da sinirleri temizlenmeden yapmışlar. Hangi ayçiçek yağı kullandıkları belli değil; ciğerler belli ki bitkisel yağda bekletilmiş. Ciğerden çok yağın tadı ve kokusu geliyor. Üç kişi olarak gittiğimizde masamıza sadece salata ve soğan geldi. Közlenmiş acı biber istedik, 'Yok, hafta sonu veriyoruz' cevabını aldık. Çiğ köfte istedik, ona da 'yok' dediler. Daha sonra yanımıza yedi-sekiz kişilik bir grup geldi. Garsonun onları tanıdığı ya da arkadaş olduğu ve bahşiş konusunda cömert davrandıkları belli oldu. Onlara çiğ köfteden tutun her şeyi masaya getirdiler. Bizim bozulduğumuzu fark edince garson hesap öderken 'İsterseniz size de çiğ köfte getireyim' dedi. Kabul etmedim, 'Eve paket yapalım' teklifini de reddettim. Müşteri seçiyorlar; buna karşılık ben de bir daha gitmemeye karar verdim. Daha önceki müşteri olarak masada sıra beklediğim dönemlerdeki ciğer şişler ile şimdikiler arasında hiçbir bağ yok. Ayrıca 700,00 TL'lik hesap da cabası. Kalite diye bir şey kalmamış, yanımdakiler adına mahcup oldum.

Daflon
Daflon

Meram ciğerci Fatih orada çalıştım ve hijyen yok çalışma saat 80 TL.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 21:49
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 22:23

20 Mart 2025 12:01