Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Yedek Parça Sorunu

13 Mart 2024 14:36

Chicco Goody Plus bebek arabası ön barı havalimanında kayboldu. Maalesef aramalara rağmen bulunamadı. Chicco Türkiye ve Eser Puset'i arayıp parça talebinde bulundum ama stokta olmadığı, stoğa girerse bana haber verileceği bilgisi iletildi. Maalesef şu ana kadar bana bir bilgi iletilmedi ve bebek güvensiz bir şekilde araca binmekte. Böyle köklü bir firmanın her üründen en azından birkaç adet parça stok yapması gerekirdi. Yapılamayacaksa bu piyasaya neden ürünler veriliyor ve satılıyor anlamış değilim. Ayrıca tekerlekleri de yıpranmaya başlamış yarın öbür gün onlarda da sorun yaşarsam yeni bir ürün mü almam gerekecek? 20bin civarında olan bir ürün eksik parça yüzünden kullanılamayacak duruma geliyor. Bu konuda desteğin acil verilmesini talep ediyorum.

14 Mart 2024 15:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Söz konusu şikayetiniz, ilgili birimlere aktarılmış olup tarafınıza konu ile ilgili en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Chicco Satış Sonrası İletişim Birimi

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
04 Eylül 2023 08:26
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
14 Şubat 2024 01:20
Chicco Trolley Me Tekerlek Kırılması
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
02 Aralık 2023 20:31
Chicco Ve Hepsiburada Eksik Ürün Gönderdiler Ve Kabul Etmiyorlar
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Cem
29 Aralık 2023 22:50
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Best Friend Tutma Kısmının Derisi Soyuldu

Asiye