Enes sonuçtan hiç memnun değil

Chicco Trolley Me Kabin Tipi Araba Tekerlek Sorunu

21 Ekim 2023 22:54

Chicco trolley kabin tipi arabayı 2022 Mayıs ayında bayram için gittiğimizde Samsun'daki evimiz için almıştık. Bir haftalık kullanımda tekerleğinde bir sıkıntı fark ettik, ancak orada bırakıp İstanbul'a döndüğümüz için ilgilenemedik. Bu yaz tekrar gittiğimizde arabanın ön tekerlekleri yüzünden ciddi sıkıntı yaşadık. Öyle ki karşıdan karşıya geçerken bir anda kitlendi ve havaya kalktı. Arabayla beraber eşim de caddenin ortasında düştü ve ezilme tehlikesi yaşadılar. Bu kadar kısa süreli kullanımda bile arabanın her yeri gevşedi, oynamaya başladı. Minik bir taş ya da bir kabloya bile takılıp ön tekerlek kitleniyor ve araba havaya kalkıyor. Bebeği de süreni de tehlikeye atıyor. Geriye doğru çektiğinizde asla tekrar ileri süremiyorsunuz, yine ön tekerlekler kıvrılıp kırılacak gibi oluyor. Biz markanın kalitesine güvenip almıştık, ancak tam bir hayal kırıklığı oldu. Bizim için asla verim alamadık. Şirketinizden mağduriyetimizle ilgili yardım bekliyoruz. Teşekkürler.

13 Kasım 2023 17:01 (Şikayetten 22 gün sonra)

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
14 Şubat 2024 01:20
Chicco Trolley Me Tekerlek Kırılması
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
30 Ekim 2023 00:39

Rahime
24 Ağustos 2023 17:33
Berna sonuçtan çok memnun

Berna
03 Ağustos 2023 20:15
"Sevgili Chicco ailesi sizi tercih ettiğimden ötürü beni pişman etmediğiniz için teşekkür ederim. Bu yaptığınız sayesinde bebeğim için hep ilk tercihim olmaya devam edeceksiniz."