Hasan sonuçtan çok memnun

Yedek Parça Bekleme Süresi Mağduriyeti

Yedek Parça Bekleme Süresi Mağduriyeti
23 Ekim 2024 12:01
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayet var a durumu bildirdikten sonra Chery Türkiye hemen benimle iletişime geçti ve süreci çok hızlı bir şekilde ilerletti. Bekleme süremi yarıdan yarıya indirdiler. Sonuç olarak memnun kaldım. Teşekkür ediyorum.”

Aracım ile Maddi Hasarlı Kaza yaptım.
08.10.2024 tarihinde yetkili servis tarafından eksik parçalar Chery Türkiye Stok 'a bildirildi.
Chery Türkiye 22.10.2024 tarihinde yetkili servise attığı mail ile ( Kasım ayı 3. Hafta ithalat işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. ) maili atıyor. Eğer kaza yaptığınızda ikinci bir aracınız varsa beklemekten yana bir sorununuz yoksa aracı alabilirsiniz.
Aracın servis süresi tahminen 2 aydan daha uzun sürecek. Servis Yedek parça ayağının yavaş olduğu söylenmişti ama bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemiştim. Yaptığım kazanın görselini paylaşıyorum. Çok büyük bir kaza olmamasına rağmen 2 aydan fazla süre yedek parça bekleyeceğim. Büyük kaza olsaydı bekleme süresini tahmin edemiyorum.

24 Ekim 2024 14:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Hasan A. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

25 Ekim 2024 16:35

Merhaba, Hasan A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

01 Kasım 2024 09:48

01 Kasım 2024 09:53

Merhaba, Hasan A. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Ahmet sonucu yetersiz buldu

Chery 57 Gündür Parça Bekleniyor!

Ahmet
13 Ocak 2024 00:04
Chery 57 Gündür Parça Bekleniyor!
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
13 Temmuz 2024 16:31
Rıza sonuçtan memnun

Rıza
05 Ekim 2024 14:37
"Chery tiggo8 excellent aracım ile yaptığım trafik kazasından sonra, araç Kocaeli İzmit yetkili servisi Kaya Otomotiv tarafından onarılarak tarafıma teslim edildi. Kaza anından itibaren bize yardımcı olan, bu süreci sıkıntısız bir şekilde geçirmemiz için çalışan Kaya Otomotiv ailesine, Fırat beye, Eylem hanıma, Sinem hanıma, Tuğba hanıma, Ali Karagöz beye ve Chery Türkiye merkezine teşekkür ederim."
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
08 Mart 2024 12:35