Uzun Süren Araç Tamir Süreci

21 Kasım 2024 14:296.751
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

19 Eylül 2024 tarihinde kaza yaptım. 20 Eylül tarihinde hasar dosyası serviste oluşturuldu. 11 Kasım 2024'te Chery müşteri hizmetlerine ulaşarak uzun zamandır beklediğimi ve durumdan şikayetçi olduğumu belirttim. 14 Kasım Perşembe günü parçaların geldiği ve aracı servise götürmem istendi. 1 haftadır araç serviste, hâlâ teslim edilmedi. Sürecin bu kadar uzamasından şikayetçiyim.

1 Destek
21 Kasım 2024 14:42 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, Kaan G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Kasım 2024 15:03

Merhaba, Kaan G. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Kasım 2024 15:17

Merhaba, Kaan G. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Meşgul demektedir. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Kasım 2024 11:43

Merhaba Kaan G. Şikayetinizin çözüm süreci teyidi için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Sorununuzun devam etmesi halinde dilerseniz destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

26 Kasım 2024 12:15

26 Kasım 2024 15:22

Merhaba, Kaan G. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

26 Kasım 2024 15:22

1 Aralık 2024 15:09

Teşekkürler

2 Aralık 2024 09:11

Merhaba, Kaan G. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yedek Parça Bekleme Süresi Mağduriyeti

Hasan
Hasan
23 Ekim 2024 12:016.407

"Şikayet var a durumu bildirdikten sonra Chery Türkiye hemen benimle iletişime geçti ve süreci çok hızlı bir şekilde ilerletti. Bekleme süremi yarıdan yarıya indirdiler. Sonuç olarak memnun kaldım. Teşekkür ediyorum."

Yedek Parça Bekleme Süresi Mağduriyeti
1 Destek

Chery Yedek Parça Sorunu

Halil
Halil
8 Mart 2024 12:3540.052

Chery aracımla 10 Kasım 2023 tarihinde hasarım oldu ve aracımı yetkili servis ve bayisi park otomotiv e bıraktım. Parça ...

4 Destek

Chery Araç Ve Servis Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı!

Cengiz
Cengiz
10 Ekim 2024 10:3310.456

"Anlayış ve geri dönüş için teşekkürler"

Chery Araç Ve Servis Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı!
3 Destek4 Yorum

Araç Hasar Onarımında Uzun Süreli Bekletilme Sorunu

9 Aralık 2024 14:494.605

Aracımdaki hasar sebebiyle 30.10.2024 tarihinde Chery servisine aracımı götürdüğümde hasar ile alakalı Toyota Kaya Plaza...

Tümünü Gör

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor

Chery Tiggo 8 Pro MaxSu Alıyor

Yunus
Chery Arıza Tespiti İstedim!

Chery Arıza Tespitiİstedim!

Öne ÇıkanKonular