Özgür sonuçtan çok memnun

Randevu Çilesi: Cherry Bursa İnallar Yetkili Servis

22 Aralık 2024 11:47
Özgür'ün Teşekkür Mesajı
“Bir servis randevusu almanın bu şekilde olmaması gerektiğini belirterek ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim.”

Cherry Bursa İnallar yetkili servisinden randevu almak devlet hastanelerinden randevu almak kadar zor. Müşteriyi çileden çıkaracak uygulama yapıyorlar. Randevu almak için önce İnallar otomotiv cevap veriyor. Şikayet kaydı oluşturuyor ve randevu için sizi arayacaklar diyorlar. 21.12.2024 tarihinde 2 sefer aramama rağmen halen arayan olmadı. Aracımı halen radyosuz, açılır tavan ve arka bagaj tarafından gelen çatırtı sesleriyle kullanıyorum. Kasım ayının son haftasında da aynı sorunu yaşadım. Sipariş edilen yedek parçalarım konusunda bilgi almak için 1 hafta içinde 3 kez aradım. 1 hafta sonra sert konuşmam üzerine geri döndüler. Bu arada İnallar yazdım ancak resmi kayıtlarda Gönye otomotiv olarak geçiyor. Arayınca İnallar otomotiv merkezle görüşüyorsunuz.

23 Aralık 2024 10:07 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba, Özgür S. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

23 Aralık 2024 10:20

Merhaba, Özgür S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

23 Aralık 2024 12:55

23 Aralık 2024 13:35

Merhaba, Özgür S. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Servislerde Geçen 8 Ay

Yalçın
09 Mart 2025 22:06
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Araçlarında Airbag Problemi Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Batuhan