İhsan sonuçtan çok memnun

Omoda 5 Kapı Kilitleme Uyarı Sesi Sorunu

27 Ekim 2024 11:48
İhsan'ın Teşekkür Mesajı
“Chery markasına teşekkür ediyorum yakından ilgilendiler”

Aracım Omoda 5 Luxury paket kapı kilitleme uyarı sesi gelmez oldu. Ara ara oluyordu, şimdi tamamen ses gelmez oldu. Nedeni nedir, bulamadım. Bununla alakalı gereken ayarlara baktım, hepsi normal. Multi medyadan olabilir dediler. Ona da reset attım ama bir sonuç alamadım.

28 Ekim 2024 10:09 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba, İhsan K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Ekim 2024 12:21

Merhaba, İhsan K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

30 Ekim 2024 11:08

Merhaba, İhsan K. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Kasım 2024 16:10

Chery markasına teşekkür ediyorum yakından ilgilendiler

05 Kasım 2024 16:41

Murat

Çok teşekkür ederim sağ olun

Rica ederim

Murat

Ses gelmeme sorunu nasıl çözüldü bende de başladı. Önceden arabadan uzaklaştığımda korna sesi eşliğinde arabam kapanırdı. Şimdi bazen geliyor bazen gelmiyor. Bu da arabam kilitlendi mi diye emin olamıyor. Tekrar kontrol ediyorum. Bana da çözüm nedir zahmet olmasa yardımcı olur musunuz

Siren değişimi yapacaklar

Muhammed sonucu yetersiz buldu