Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Cherry Bayi Şikayeti

25 Haziran 2024 18:50

Selamlar; 1 hafta önce aldığım randevu ile Erzurum Chery Erdemir servisine 25.06.2024 tarihinde gittim. Aracımda Klima gazı problemi olduğunu ve soğutmadığını ilettim. Erzurum Chery Erdemir servisi kendilerinde ekipman olmadığı için Opel servisine yönlendirdi. Opel servisine gittiğimde randevu almama rağmen yoğun olduklarını Chery aracına bakamayacaklarını ilettiler. Bunun üzerine tekrar aracı aldığım yetkili Chery servisine döndüğümde bu kez servis müdürü denen vasıfsız birine yönlendirdiler. Bu şahıs ayıplı ürün satmasına rağmen yeni aldığım aracımın klima gazı olmamasının kullanıcı hatası olabileceğini belirterek ücret karşılığında hemen yapabileceklerini yoksa, genel merkeze klima yapımı için onaya göndereceklerini ve bu işlemin 1 ay süreceğini iletip kabul etmeyince üslubunu bozarak polemiğe girdi.
Klima gazı doldurmadan ayıplı malı müşteriye sattıkları yetmezmiş gibi bu sıcakta insanları mağdur edip dalga geçiyorlar. Yönetim kuruluna, A** hanıma Chery Türkiye ve Chery International kanallarından şikayeti ilettim gerekirse saat başı maili reply yapacağım. Erzurum Erdemir servisi ile birçok arkadaşım sorun yaşamış hepsini olumsuzluklarını paylaşması için yönlendirdim. Acilen desteğinizi rica ederim.

profile profile profile
26 Haziran 2024 12:44 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Emirhan İ. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

09 Temmuz 2024 16:23

Merhaba, Emirhan İ. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye alındığında 3 temmuz tarihi ile işlemlerinizin tamamlandığı görülmektedir. Teyidi için tarafınıza arama gerçekleştirilmiş olup ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

06 Aralık 2024 08:15

Klima sorunum hala çözümlenmedi bu araçlarda genel sorun bayi çözüm sunmadı Tüketici Mahkemesi'ne başvurup ayıplı mal cherry aracı satıldığı için aracı iade için tüm kanallardan başvuracağım

Burak
Burak

Emirhan bey umarım Erzurum bayi sorununuzu giderip düştüğü bu hatadan ivedilikle vazgeçer takipçi ve destekçiniziz

Emirhan

İnşallah Burak bey desteğiniz için teşekkür ederim

Harun
Harun

Chery genel merkezi mağduriyet yaratmayacağına eminiz. Erzurum şube bu şikayetleri devamlı alıyor

Emirhan

Çok teşekkür ederim Harun bey, bende ilgilenip bayi için aksiyon alacaklarından eminim. Cevap bekliyorum

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Ugur
08 Haziran 2024 22:04
Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
13 Eylül 2024 19:00
"Teşekkürler"
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Servislerde Geçen 8 Ay

Yalçın