Chery Tiggo 8 Pro Max'te Stop Lambası Renk Sorunu

Chery Tiggo 8 Pro Max'te Stop Lambası Renk Sorunu
23 Kasım 2024 21:27

21.8.2024 tarihinde Chery Tiggo 8 Pro max aldım. Alalı 3 ay oldu. Bagaj lambası kırmızı Sağ ve sol stoplar pembe rengine döndü. Müşteri hizmetlerindeki bayana söylememe rağmen kendisi fabrikadan orijinali öyle dedi. Hiçbir marka model de arka lambalar 2 renk olmaz. Daha doğrusu bayide satılırken kırmızı aldıktan sonra pembe Olduğunda stok hali böyle diyemez, bu bukalemun mu? Bayiye gittim oradaki showroom daki arabalar stopları kırmızı pembe değil. Servisle görüştüm Chery e yazı yazdık haber bekliyoruz dedi? Acaba Merkez Chery bu konuda ne yapmayı planlıyor. Önceki tiggo 8 de bir sıkıntı yok ama yeni stop modellerde neden bir çok araba bu sıkıntı var. Bayinin elindeki test arabasının bile stopları pembe. Chery bayisinden değil Chery merkezden bana çözümün ne olduğunu hakkında bilgilendirilmek istiyorum?

16 Aralık 2024 10:33

Chery merkez garanti biriminde sıkıntı mı var? Servis stopların resmini çekip garanti birimine göndermesine rağmen bu kadar uzun süremez. Üretimden kaynaklanan sorundan dolayı satarken kırmızı satıyor stoplar pembe oluyor ama hiçte üretim hatası deyip değiştirmiyor. Diğer illerde bile servis birimi yazıları yazıp garanti birimi neden red veriyor bu hatalı ürüne.? Arabayı beğenenler stopları görüp ve hatalı ürün Olduğunda bu kadar sıkıntı yaşayacağız diye Chery den vazgeçiyorlar. Chery alın diyede etmiyorum... Hassasiyet gösterip bu konuda sorunu çözmeyeceklerse kimseye tavsiye almasınlar...

25 Kasım 2024 09:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ömer T. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

16 Aralık 2024 00:48

Selçuk

Teşekkür ederim. Benim de dikkatimi çekmişti renk farkı ama böyle herhalde demiştim. Servisle görüşeyim en kısa zamanda. Teşekkürler

Selçuk

Aynı durum bende de var. Sorununuzu çözdüler mi?

Ömer

Evet servise gidiniz. Gitmeden önce temizleyin resmini çekiniz farkı görebilecek gibi. Farkı gösterin değiştirmek zorundalar. Adana servisinde ben değiştirdim.

Azmi sonuçtan hiç memnun değil

Azmi
20 Eylül 2024 10:06
Chery Tiggo 8 Pro Avangart Kronik Arka Stop Renk Uyumsuzluğu
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
29 Mayıs 2024 09:49