Mehmet sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 17:25
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Chery Türkiye benim sorunlarım tamamını çözdü Benim mağduriyetim giderildi Chery Türkiye ve Chery yön bayisi ve Antoto Chery bayisi ve Yön bayisi servis danışmanı C**hanım ve Antoto servis danışmanı M*** bey ve oradaki bütün çalışanları teşekkür ediyorum”

Aracım 2024 modeli Chery Tiggo 8 Pro Avantgarde paketini 13/06/2024 tarihinde teslim aldım. İlk yağmur yağınca arka sağ stop lambasının su aldığını fark ettim ve içinde çatlak olduğunu gördüm. Video çektim ve bugün, 16/09/2024 tarihinde, Antalya Antoto'ya gösterdim. Onlar müşteri hatası olarak değerlendirdiler ve PPF kaplama yaptırdığım için orada hasar aldığını söylediler. Ancak ben o stop lambaları ve aracın PPF yapılırken hiçbir parçasının sökülmesine izin vermedim. Dışarıdan kesilmiş ve kesildiği yerler bariz bir şekilde belli. Stop lambalarının vidaları hiç ellemedik ve bu net bir şekilde ortada. Hatta İzmir HMT Chery bayisinde iki gün önce bir arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşadı ve garantiden değiştirdiler. Garanti tutanağını gösterdim ama yine de sonuç alamadım.

profile profile profile
17 Eylül 2024 17:48 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba, Mehmet Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Eylül 2024 18:07

Benim araç ppf ait video linki ve bende mevcut resimler arka stoplar ve hatta araç kapı kolları bile sokulması müsaade etmedim videoda ve elimdeki resimlerde her şey yerinde fabrikasyon olduğuna görebilirsiniz https://www.instagram.com/reel/C9DTC-SCS9-/?igsh=ZmZ6MGE3dWN3d2p4

17 Eylül 2024 18:26

Merhaba Mehmet Y. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

17 Eylül 2024 20:08
Chery Tiggo 8 Pro Arka Stop Kronik Hatası

Aynı zamanda arka stoplarında renk farkı ( renk tonu) var ortada kırmızı ve yanlarda pembe renge yakın

18 Eylül 2024 11:40

Merhaba Mehmet Y. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Eylül 2024 17:51

Antoto dan aradılar ve direkt aynı cevap verdiler garanti girmiyor ve yeniden ppf alakalı bir durum olduğunu iddia ediyorlar

18 Eylül 2024 17:54

Merhaba Mehmet Y. İletiniz tarafımıza ulaşmıştır.Geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Eylül 2024 14:32

Chery Türkiye Genel müşteri hizmetlerinden memnunum her türlü konu ilgili ilgileniyorlar  benim araç incelemek için başka şehir yönlendirdiler 26/09/2024 randevu oluşturduk araç incelemek için  sonuç burada paylaşacağım

14 Ekim 2024 14:37

Merhaba, Mehmet Y. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

23 Ekim 2024 09:18

1 ay geçti sonuç alamadım şimdiye kadar

06 Kasım 2024 23:33

Chery Türkiye ve Yön Chery Fethiye bayisi yardımcı oldular için teşekkür ederim Atakan bey ve Efsun hanım ilgilendiler için teşekkür ederim bugün aradılar arka stoplar değişecek parça sipariş verildi

07 Kasım 2024 09:04

Merhaba, Mehmet Y. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Temmuz 2025 13:30

Fethiye Yön Chery bayisi, aracımın arka sağ ve sol stop lambalarını garanti kapsamında değiştirdi ve bu konuda çok yardımcı oldu. Sonrasında, 28 Şubat'ta arka orta stop lambasının su alması nedeniyle değişim başvurusu yaptık. Ancak o günden bugüne kadar hiçbir cevap alamadım. Bayiyi aradığımda, dönüş yapılacağı söyleniyor fakat kimse aramıyor, geri dönüş yapılmıyor ve sorunum çözülmüyor.

16 Temmuz 2025 13:57

2024 eylülden başlayan sorunum hala çözülmedi bayı cevap vermiyor ve ilgisiz davranıyor

10 Eylül 2025 23:04

Onur
Onur

Sadece stoplardaki uyumauzlukmu. Konsol be düğmelerdeki kabarmalar var, radyonun kronikliği, ön sesin kronikliği servis hiçbirine tam olarak cevap vermemekle birlikte sönüşte yapmıyor. Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim artık

Chery Tiggo 8 Pro Arka Stop Kronik Hatası

Arka stoplarda 30 kişi şimdi kadar aynı sorun var hepsi  bir arada toplayacağım ve toplu mahkeme  açacağım

Bende sonuç almazsam tüketici mahkemeye başvuracağım

Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Pro'nun Stop Lambasında Çatlak Sorunu Ve Garanti Desteği Eksikliği

Rasim
29 Nisan 2025 22:15
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
22 Kasım 2024 06:53
Chery Tiggo 8 Pro: Garanti Kapsamında Çatlak Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8 Aracımın Garanti Sürecinde Yaşadığım Sorunlar

Hakan