Chery Tiggo 8 Klima Sorunu

12 Mart 2024 16:1215.668

Tiggo 8 aracımda klima hı ayarı dışında hiçbir şekilde sıcak üflemiyor. Chery Ümraniye atmo bayiinde tüm araçlarda bu sorun olduğunu, sorunun farkında olduklarını ve yazılım güncellemesi beklediklerini belirttiler. Ancak yazılım güncellemesi gelmiş değil. Bekliyoruz.

14 Mart 2024 13:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Süleyman M., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

15 Mart 2024 11:51

Telefonum hep açık. Arayan kimse olmadı 😊 Aslında çözüm yazılım güncellemesi. Geldi mi gelmedi mi?

18 Mart 2024 14:01

Servise çağrıldım. Ama sorunu çözmek için değil, ikna edilmek için. Aslında bu sorun tüm araçlarda var ve bu yüzden sorun olarak ele alınmıyor. Bu zaten normal, böyle olur vs. Araçta hı konuma almadan klima ısıtmıyor. Sıcak üflüyor gibi yapıyor ama uzun yolda 30derecede bile üşüyorsunuz. Hı konumda da yanıyorsunuz. Auto özelliği düzgün çalışmıyor özetle. Sorun tespiti noktasında fana elini koyup “bak sıcak üflüyor işte” tarzındaki yaklaşımlar teknik bir destek vermekten uzak. Sorun çözülür, çözülmez ayrı konu ama hiç olmazsa bu normal denilerek müşteri saf yerine konulmazsa memnun olurum. Bilgilerinize. Teşekkürler İyi çalışmalar.

10 Şubat 2025 11:46

Araçtan çok memnunum ama bir sorun var ki şaka gibi. Chery Tiggo 8 Pro Excellent aracımda kışın klimayı hı konumuna almadan ısınmak mümkün olmuyor. 30 derecede bile araç ısınmıyor. Hı yapınca da çok sıcak oluyor. Auto açık ya da kapalı fark etmeksizin sorun aynı. Sürekli klima ile oynamak zorunda kalıyoruz. Aslında bu sorun tüm araçlarında var ve pek çok kişi ya farkında değil ya önemsemiyor. Çünkü çözüm bulamıyorlar.

Orhan
Orhan
22 Mart 2024 11:00

Aynı sorun benim aracımda da var. Aslında tüm Cherry'lerde var. Ben de aynı sizin yaptığınız gibi Bahçelievler Cherry Park'a aracımı götürdüm. Yalandan baktılar. Sonra da bu böyle tüm araçlar bu şekilde çalışıyor, aracınızda bir sorun yok dediler. Bana yazılım güncellemesi vaadinde falan da bulunmadılar. Klima hı da değilse ısınamıyorsunuz. Hı'da olunca da sizi bunaltıyor bir süre sonra. Klima kafasına göre açıyor, fan ayarını değiştiriyor... Ben de videolar çektim, serviste uzun uzun anlattım. Ama duvara konuşuyorsunuz, çünkü kendileri bizden daha iyi biliyorlar sorunu ve çözümleri yok şu anda maalesef. Çok can sıkıcı bir durum.

Chery Tiggo 8 Pro Klima Sorunu

Ergül
Ergül
4 Aralık 2023 13:4251.156

Tiggo 8 aracımda klima hı ayarı dışında hiçbir şekilde sıcak üflemiyor. Chery park bayisine gittim araçta sorun yok deni...

5 Destek8 Yorum

16 Mart 2024 16:5684.158

Chery tiggo 8 Pro sahibiyim. Kullandığım günden beri yaşadığım ve çözüm bulamadığınız birkaç konuya değinmek isterim. A...

5 Destek

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor

Chery Tiggo 8 Pro MaxSu Alıyor

Yunus
Chery Arıza Tespiti İstedim!

Chery Arıza Tespitiİstedim!

Öne ÇıkanKonular