Chery Tiggo 7 Pro Paspas Verilmedi

24 Haziran 2024 11:1411.497
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
Chery Türkiye ye teşekkür ederim sorunumda yardımcı oldular.

2023 yılı haziran ayında Chery Tiggo 7 Pro Excellent paketini Diyarbakır odabaşı Bayinizden satın aldım. Ancak aracı aldığımda paspas takımının olmadığını gördüm, firma yetkilisi A*** hanım her araçta paspas çıkmadığını o sebeple paspas veremeyeceklerini söyledi. Ancak çevremde Chery alan tanıdıklarımın o şekilde bir sorun yaşamadıklarını, yaşansa dahi bayinin çözüm odaklı yaklaştığını söylediler. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

24 Haziran 2024 12:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Mustafa S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

28 Haziran 2024 10:08

Bayi yetkilileri bugün iletişime geçerek yardımcı olacaklarını belirttiler, Chery den talepte bulunacaklarını ve geldiği zaman göndereceklermiş söylediler. Gelişmelerden ayrıca bilgi vereceğim

31 Temmuz 2024 16:36

Merhaba, Mustafa S. Sürecinizin teyidi ve kontrolü için sizleri aradık ancak ulaşamadık. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

31 Temmuz 2024 16:51

Merhaba, müsait değildim. Halı paspas takımı tarafıma ulaştırıldı. İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim

31 Temmuz 2024 16:52

Chery Türkiye ye teşekkür ederim sorunumda yardımcı oldular.

31 Temmuz 2024 16:57

Merhaba, Mustafa S. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Chery Hediye Paketi Verilmedi

22 Eylül 2024 14:137.137

"Çok teşekkür ederim böyle temsilcilerin artması lazım 😂"

Chery TİGGO7 Pro Teslim Eksikleri

9 Eylül 2023 20:4322.918

01.09.2023 tarihinde Chery Bostancıoğlu bayiden Tiggo7Pro aracımı teslim aldım. Satış danışmanı Ç** bey ilgilendi. Kend...

Chery Mezcar Bayisinden Alınan Araçta Eksik Hediye Ve İlgisizlik Sorunu

20 Kasım 2024 11:4011.508

"Sorunum Chery temsilcisi Funda hanım tarafından çözülmüştür. Teşekkür ederim."

24 Ocak 2024 16:2525.059

16.02.2023 tarihinde Yüzbaşıoğlu bayinizden Chery tigo 7 Pro araç satın aldım. Aracı aldığımda tamponunda sürtünme olduğ...

4 Destek

Tümünü Gör