Chery Tiggo 7 Hayalet Gösterge

Chery Tiggo 7 Hayalet Gösterge
13 Aralık 2023 14:1378.442

Chery Tiggo 7 araç sahibiyim. Aracı 6 aydır kullanıyorum. Aracımın gösterge paneli (Hayalet Gösterge) arızalandı. Aracı aldığım Park Otomotive servise başvurdum. Park Otomotiv, ekrana folyo yapıştırmışsınız, su almış, oksitlenmiş diyerek doğrudan kusuru tarafıma yüklediler. 42.000 TL ücret talep ettiler. Kabul etmedim. Çünkü ekranın bu kadar basit bir yapıda olmaması gerekiyor. Arabayı yıkamaya verdiğimiz zaman temizlik esnasında bu durumun oluşmuş olabileceğini düşünüyorum. Bu, müşteri hatası olarak kabul edilemez; 6 ay gibi kısa bir sürede sıfır bir araçta gösterge panelinin arıza vermesi ya kronik bir sorundur ya da ürünün kusurlu olduğunu gösterir. Sizin gibi büyük bir otomotiv firması olan Chery'nin markasının arkasında durması gerektiğine inanıyorum. Lütfen yardımcı olun, aksi takdirde gerekli Tüketici Hakları'na başvurup hakkımı sonuna kadar savunacağım. Bu konuyu Chery Türkiye firmasının müşteri hizmetleri ile görüşmek için defalarca aradım fakat muhatap bulamadım. Çağrı merkezinin telefonlarına bakılmıyor. Lütfen bana ulaşarak bilgi ve destek vermenizi bekliyorum.

13 Aralık 2023 14:33 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Fazlı Ö., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

Fazlı
6 Ağustos 2024 02:26

Çok değerli kardeşlerim, araçla ilgili Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu. Parasını ödeyip Sıfır olarak Almış olduğum gösterge paneli ücretinin tarafıma iadesi kararı çıktı. Bunun üzerine Avukatım aracılığıyla firmaya icra davası açtım. İcra davası ile firmadan paranın iadesini aldım. Daha sonra firma Tüketici Mahkemesi'ne hakkımda dava açtı ve bu dava sonunda Tüketici Mahkemesi de beni haklı bularak davanın reddine dair kesin olarak karar verdi. Ve hukuki süreçler tamamlandı.

Yorumlar(9)

29 Ocak 2025 23:39

Fazlı bey aynı ekran görüntüsü şu an bende de mevcut. Benimkinde folyo da yok. Siz aracı götürdüğünüzde üzerinde folyo mu vardı? Süreç tamamlandı mı? Neye göre sıvı teması var dediler sizlere? Bilgi alabilir miyim mümkünse.

28 Nisan 2024 00:46

Aracım daha 2 aylıkken benzer sorunlar yaşadım ufak tefek sorunları çözdük, sorunları çözdükçe yeni sorunlar çıkmaya başladı direk satıp gidip sıfır Qashqai alarak bütün sorunu çözdüm.

31 Mart 2024 12:39

Merhabalar, dün benzer sorun benim başıma geldi. Sorununuz nasıl sonuçlandı, nasıl bir yol izlediniz, yardımcı olmanız mümkün müdür?

27 Ocak 2024 08:08

Şikayetlere baktığımda çok sıkıntılı bir firmaymış bende Pro 8 alacaktım vazgeçtim ilgilenmiyorlar

Hüseyin
Benzer Şikayeti Var
14 Aralık 2023 03:11

Chery pişmanlıktır.

24 Eylül 2024 15:2926.424

Chery Tiggo 7 Pro Luxury aracımı 12.07.2024 tarihinde Bursa Gönye bayisinden satın aldım. Aracımı yıkarken aracın tavanı...

5 Yorum

Chery Tiggo 7 Pro İle Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

10 Nisan 2025 16:1116.744

Yaklaşık 6 aydır Chery tiggo 7 Pro kullanıyorum. Maalesef çok mağdur oldum. 3 ay kadar önce ekranı bir çalışıp bir çalış...

1 Destek

Chery Tiggo 7 Pro: Bitmeyen Sorunlar Ve Yüksek Yakıt Tüketimi

19 Ocak 2025 19:18101.272

8 ay önce aldığım Chery tiggo 7 Pro aracımla aldığımdan beri sorunlar yaşıyorum. Defalarca servise götürdüğüm aracımla h...

7 Destek12 Yorum

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali