Chery Tiggo 7 Comfort Fren Problemi

30 Ekim 2023 01:1753.497

Aldatmaz Otomotiv'den aldığım Chery Tiggo 7 Comfort ikinci haftasında fren tutmadı ve kaldırıma çarptım. Servise başvurdum, ancak sorun bulunamadı. Bir ay sonra aynı sorun ablamın aracında da meydana geldi ve büyük bir hasara neden oldu. Bayiye gidip kusurlu araba verildiğini söyledim, ancak ilgilenmediler. Lütfen kimse aldanmasın, Aldatmaz Otomotiv ismiyle aldatmasınlar.

30 Ekim 2023 01:06

Chery tiggo 7 comfort ikinci haftasında fren tutmadı ani bir reflekse kaldırıma çarpıp durdum hemen servise başvurdum randevu alıp götürdüm iyice baktılar ama bir sorun bulamadılar aradan bir aya yakın bir zaman geçti aynı olay ablamın başına geldi frene basmasına rağmen tutmayınca kırmızı ışıkta duran arabaya çarptı arabam büyük hasar gördü bayiye götürdüm siz bana kusurlu araba verdiniz dedim alın arabanızı para mı veya emsaliyle değiştirin dedim hiç oralı bile olmadılar haram olsun ismi sözde aldatmaz lütfen kimse aldanmasın bunlara

5 Destek
30 Ekim 2023 09:26 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba,Mehmet Ş. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

1 Kasım 2023 11:10

Neden çözümlenmiyor daha ne kadar beklemem gerekiyor

1 Kasım 2023 12:27

Merhaba,Mehmet Ş. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Aralık 2023 13:41

Teşekkürler beni mağdur ettiğiniz için para mı çöp ettiğiniz için çözüm sağlamadığınız için çok teşekkürler

Mengerler Chery Servisinin İlgisizliği Sonrası Mağduriyet

23 Eylül 2024 13:218.242

"İlgi alakalarından dolayı genel merkeze teşekkür ederim"

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

9 Eylül 2024 13:4012.718

"Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler"

1 Destek1 Yorum

Chery Ayıplı Mal Ve Arkasında Durmayan Marka

13 Temmuz 2023 14:02108.652

Chery Tiggo 7 aracımı 2 ay önce İstanbul Avrupa Yakası bayisi ace Avto Otomotiv'den aldım. Aracı teslim alırken boya ve ...

13 Destek3 Yorum

Chery Bayi Sorunları Ve İlgisizliği

25 Haziran 2024 15:4621.834

Chery Tiggo 8 Pro aracım yolda giderken stop etti ve daha sonra çalışmadı. Servisi aradığımda bana 2 haftadan önce rande...

1 Destek

Özgür
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali