Harun sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

09 Eylül 2024 13:40
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler”

Chery Tiggo 7 Pro radar hatası verdi. Kontrol ettiğim zaman radar ayaklarının kırık olduğunu fark ettim. Çok basit bir şekilde tutturulmuş ve basit malzeme kullanılmış. Servise gittiğimde kullanıcı hatası, bu ayın 25'inde gelin tekrar bakalım ancak garantiye girmeyecektir diyorlar ve kalibrasyon ayarı yaparken kaza riskiniz var diyorlar. Bu, bu şekilde herkesin şikayet ettiği bir konu. Çok basit tutturulmuş, biri park yerinden çıkarken geri geri gelip dokundursa bile kırılacak, çıkacak cinsten. Biz her seferinde bunun kalibrasyonu ile mi uğraşacağız? Garantiye bu da girmiyorsa sıfır garantili araç almamızın ne mantığı kaldı? Ortada kaza yok, kullanıcı hatası yok. Ben arabama dokunulmamasını garanti etmedim ki alırken, sizler her parçanıza garanti verdiniz. Desteğinizi rica ediyorum.

09 Eylül 2024 14:18 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Merhaba, Harun A. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

13 Kasım 2024 18:13

14 Kasım 2024 09:28

Merhaba, Harun A. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Chery Tiggo 7 Pro radarı kontrol ediniz hatası verdi. Servise geldim ve kırık olduğunu ayakların değişeceğini ve hatalar gideremezse radarın değişmesi gerektiğini söylediler. Çok basit bir şekilde tutturulduğunu düşünüyorum. Servise gittiğimde kullanıcı hatası ve garantiye girmeyecektir dediler. Bu, bu şekilde herkesin şikayet ettiği bir konu. Çok basit tutturulmuş, biri park yerinden çıkarken geri geri gelip dokundursa bile kırılacak, çıkacak cinsten. Garantiye girmiyorsa sıfır garantili araç almamızın ne mantığı kaldı? Ortada kaza yok, kullanıcı hatası yok. Ben arabama dokunulmamasını garanti etmedim. 5 yıl garanti olduğu söyleniyor ama ilk servise gelmemde bu şekilde çarpma olmamasına rağmen garanti kapsamında olmadığını söylüyorlar. Desteğinizi rica ediyorum.

Yavuz sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Radar Sorunu

Yavuz
08 Temmuz 2024 11:55
"Aldatmaz oto servis danışmanı Serkan bey ve Servis ustası Ayhan Bey e ilgili ve alakalarından dolayı teşekkür ederim"
Chery Tiggo 7 Radar Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro: Garanti Kapsamında Çözüm Bekleyen Sorunlar

30 Kasım 2024 16:33
Chery Tiggo 7 Pro: Garanti Kapsamında Çözüm Bekleyen Sorunlar
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 7 Pro İle Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Esra