Faruk sonuçtan çok memnun

Chery Servis Ve Parça Sorunu

24 Haziran 2024 15:04
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler”

Chery Tiggo 8 aracımı daha 3 ay oldu alalı. Sunroof kapanırken sürtünüyor. 24 Mayıs'ta Ankara Chery Tan Oto servise götürdüm. Sunroof kapağının değişmesi gerektiğini parçanın İstanbul'da olduğunu sipariş verdiklerini ve 1 hafta içerisinde parçanın geleceğini garantiden değiştireceklerini söylediler. 4 Temmuz'da yanin10 gün sonra aradım dönüş yapacaklarını söylediler ancak arayan yok. Bugün yani 24 Haziran (1 ay sonra) bu sefer servise bizzat giderek sordum. Önce beklettiler ardından parçanın cumartesi geleceğini pazartesi gün boyu aracın servise bırakılması gerektiğini söylediler. Cumartesi bırakayım diyorum. Cumartesi ustalar çalışmıyormuş.
1- İstanbul'da var olan parça Ankara'ya 1 ayda nasıl olur ulaştırılmaz?
2- Aramama rağmen müşteri neden bu sürede bilgilendirilmez?
3- cumartesi çalışmama olayını hala anlamadım
4- Chery Turkiye'de iyi bir pazar yakalamışken böylesi basit sorumsuzluklarla bu pazar neden kaybedilmek istenir?
Ve son olarak ben daha kaç gün Chery servis sorumsuzluğuyla bu sorunla uğraşacağım.

24 Haziran 2024 15:28 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Merhaba, Faruk Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

24 Haziran 2024 15:51

Merhaba, Faruk Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Ekim 2024 16:55

Merhaba, Faruk Y. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

06 Aralık 2024 15:09

İlginiz için teşekkürler

Chery Bugün İtibariyle 65. Gün

Veysel
20 Haziran 2024 19:47
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Chery Müşteri Memnuniyeti Yok Araçların Arkasında Durmuyorlar

Gökhan