Chery Omoda 5 Sıfır Araçta Boya Çıkmıştır

23 Ocak 2024 15:0018.348

Mersin Mezitli Gürsoy firmasından aldığım Chery marka Omoda 5 sıfır aracı aldığım gün içerisinde yaptırdığım ekspertiz sonucunda, aracımın sağ arka çamurluğunda boya tespit edilmiştir. Yetkililerle görüşmeme rağmen mağduriyetim giderilmemiştir. Hem Chery firmasından hem de Mezitli Gürsoy firmasından şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

3 Şubat 2024 13:58

Mersin Mezitli Gürsoy firmasından aldığım Chery Omoda 5 sıfır aracı aldığım gün içerisinde yaptırdığım ekspertiz sonucunda, aracımın sağ arka çamurluğunda boya tespit edilmiştir. Yetkililerle görüşmeme rağmen mağduriyetim giderilmemiştir. Hem Chery firmasından hem de Mersin Mezitli Gürsoy firmasından şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

23 Ocak 2024 16:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Haci Y. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Hacinur
24 Ocak 2024 11:16

Arıyorsunuz ama sonuç desen yok bir müşteri olarak sıfır aldığım araç boyalı diyorum ayıplı mal satılıyor siz işi uzatma moduna giriyorsunuz.

18 Aralık 2024 14:44

Merhaba, Hacinur Y. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

8 Ağustos 2025 10:41

Merhabalar, aynı sorunu bende yaşadım. Tiggo 7 Pro Max Exceptional aracımın hasarlı ve boyalı olduğunu tespit ettim. Nasıl bir süreç işledi sizin şikayetinizle ilgili. Bize de yol göstermesi açısından bilgi verebilir misiniz?

Chery Sıfır Ama Kusurlu Araç

24 Temmuz 2024 19:4515.276

"Pınar hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kırmızı kutu göndererek bizi çok mutlu etti. Yiğitvar otomotiv ise hala aynı, arabayı yapmadı, garantiye girmediğine dair evrakları gelip alabilirsiniz dedi sadece."

1 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Chery Türkiye Ve Kıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Chery Türkiye VeKıyı Otomotiv Servis Sorumsuzluğu

Fatih
Chery Tiggo 7 Koltuktan Gelen Ses!

Chery Tiggo 7Koltuktan Gelen Ses!

Fikri
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery AracımdaKlimam Çalışmıyor!

Ali