Chery Omoda 5 Şanzımanın Fabrikasyon Sökülüp Takılması

22 Aralık 2023 22:2619.025
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim öyle bir problem olmadığını kontrol edip resmi belge verip kanıtlandı

İyi akşamlar, sıfır bayiden Chery Omoda 5 markalı aracı bir tanıdığım aldı. Daha sonra ben de bu aracı kendim satın aldım. Alırken Otorapor adlı kurumsal bir firmaya ekspertiz yaptırdım ve ekspertizde aracın şanzımanının sökülüp takıldığı belirtildi. Şanzıman vidalarında izler olduğu söylendi ve daha önce beş farklı Chery aracında da aynı problemin yaşandığı ifade edildi. Bu durumdan dolayı rahatsızım ve olayın çözülmesini talep ediyorum. Aracım sıfır ve garantili; şanzımanın sökülüp takılması konusu beni endişelendiriyor. Lütfen bu konuyla ilgilenilmesini Chery'den rica ediyorum.

25 Aralık 2023 11:14 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba,Ahmet T. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

29 Aralık 2023 16:58

Chery Omoda 5 Ekran Kararma Sorunu

Taner
Taner
19 Mayıs 2024 20:4916.550

"Sorunum 1 hafta içerisinde çözüldü DVD ünitesinin değiştiği söylendi. Markaya çamur atmaya çalışanların sözlerine itibar etmeyin bu firma piyasayı kasıp kavuracak 👍🏻. Teşekkürler..."

2 Yorum

Chery Sıfır Araçta Stop Lambası Su Alıyor, Garanti Sürecinde Mağduriyet Yaşıyorum

Yusuf
Yusuf
20 Mayıs 2025 16:3717.211

"Servise derdimi anlatmakta zorlandım ancak sonrasında gerekeni yaptılar teşekkürler"

1 Destek1 Yorum

Chery Sıfır Araçta Üretim Hatası Ve Servis Sorunu

Burak
Burak
16 Kasım 2023 13:0046.039

20 Haziran'da Chery Omoda 5 sıfır araç aldım, sonrasında araçta titreme hissettim. Aracım 4 bin km'de iken servise gitti...

5 Destek7 Yorum

20 Bin Km’de Şanzıman Arızası Ve Çözülmeyen Mağduriyet

Furkan
Furkan
16 Eylül 2025 16:0216.110

Chery Omoda 5 marka aracım, henüz 20 bin km olmadan şanzıman arızası verdi. 9 Eylül’de Ankara Tanoto Chery Yetkili Servi...

1 Yorum

Tümünü Gör
Chery Aracımda Klimam Çalışmıyor!

Chery Aracımda KlimamÇalışmıyor!

Salih
Chery Tiggo 8 Pro Şoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Chery Tiggo 8 ProŞoför Koltuğunda Oluşan Sürtünme Kaynaklı Deformasyon

Ali
Chery Tiggo 8 Pro Max Hüsranı!

Chery Tiggo 8 Pro MaxHüsranı!

Zülküf
Chery Tiggo 8 Pro Max Su Alıyor