Deniz sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 20:30
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“İlgileri için markaya ve satış temsilcimize teşekkür ederiz.”

18 Nisan 2024 Tarihinde Tiggo Pro 7 Luxury paket araç satın aldım. Chery'nin resmi Instagram hesabındaki kampanya sebebiyle hediye 10.000 TL'lik yakıt çeki talep ettim. Bayiden bu kampanyadan yararlanamayacağımı söylediler ayrıca Instagram hesabından da kampanyadan yararlanılabileceğine dair bilgi veriliyor.
Kampanyayı internet sitesinden detaylı şekilde okuduğumda hiçbir parantez bulunmuyor sadece 6-30 Nisanda söylenen 2 modelden birinin alınmış olması gerektiği yazıyor.

Chery'nin taahhüt ettiği kampanyadan yararlanmak istiyorum.

Kampanya detayları ve Chery Instagram hesabının verdiği cevap ektedir.

19 Nisan 2024 09:04 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba, Deniz M. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Nisan 2024 11:27

Merhaba, Deniz M. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

19 Nisan 2024 11:34

Chery tarafından arandım şikayetimi ilgiyle dinlediler, kampanyadan yararlanabildiğimi teyit ettiler. Bayiden yanlış bilgi verilmiş olduğunu söylediler. Bayi ile görüşüp dönüş yapmalarını bekliyorum.

23 Nisan 2024 16:11

Chery'den telefon bekliyorum 4 gündür dönüş yapmadılar. Kampanya bitimine 1 hafta kaldı aracımı bugün yarın teslim alacağım, oyaladıklarını düşünmek istemiyorum. Chery'den olumlu yönde dönüş bekliyorum, firmanın kendi taahhüt ettiği hakkım olan kampanyadan yararlanmak istiyorum. Marka ile yeni tanışıyorken güvenimiz sarsılıyor, koskoca firmanın neden böyle bir reklam yapıp insanları böyle uğraştırdığını da merak ediyorum!

23 Nisan 2024 16:25

Merhaba, Deniz M. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

26 Mayıs 2024 17:07

Merhaba 1 ay önce hem marka hem bayi arayıp yakıt desteği kampanyasından yararlanacağımızı ancak mayıs ayı içinde verebileceklerini söyledi. Mayıs çıkıyor ayrıca kampanya mayıs ayı sonuna kadar geçerli fakat dönüş hâlâ olmadı, 10 bin tl yakıt desteği verilmedi. Marka için şaşkınım, 2 kez üst üste arayıp teyit ettikleri halde dönüş yok, hâlâ bekliyoruz.

28 Mayıs 2024 22:52

Yakıt desteğini bugün aldık, 1 sene geçerli olacağını söylediler, ilgi için teşekkür ederiz.

29 Mayıs 2024 23:23

İlgileri için markaya ve satış temsilcimize teşekkür ederiz.

30 Mayıs 2024 09:04

Merhaba, Deniz M. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Kemal sonuçtan çok memnun

Kemal
21 Nisan 2024 08:29

Hakan
17 Nisan 2024 23:38
Ertaç sonuçtan çok memnun

Ertaç
16 Nisan 2024 13:48
"Uzun bir süreç oldu ama sonunda Chery kodu gönderdi ve problemi çözdü. Teşekkürler."
Serdal sonucu yetersiz buldu

Serdal
31 Mayıs 2024 11:14
Şefaat sonuçtan memnun

Şefaat
03 Haziran 2024 11:03
"Bugün Chery genel merkezden arayarak sorunun teknik bir hatadan kaynaklandığını bildiren ve yakıt çekinin tanımlanmasını sağlayan tüm Chery ekibine teşekkür ederim."
Chery Nisan Ayı Boyunca Yakıt Çeki Hediye Aldatmacası!
Chery Nisan Ayı Boyunca Yakıt Çeki Hediye Aldatmacası!