17 Nisan 2024 23:38

6 Nisan 2024 Tarihinde bostancıoğlu bayiiden Chery tiggo 7 Pro araç satım aldım. Chery'nin resmi internet sitesindeki kampanya sebebiyle hediye 10.000 TL'lik yakıt çeki talep ettim. Chery i aradığımda faturanız nisan tarihli ise alabileceğimi söylememe rağmen bayiyi aradığımda bana veremeyeceklerini söylediler.
Chery nin resmi sitelerinden kampanyanın 6-30 Nisan arasında olduğu açıkça yazıyor. Bende aracımı 6 nisanda teslim aldım
Chery'nin taahhüt ettiği kampanyadan yararlanmak istiyorum.
Kampanya detayları ektedir.

18 Nisan 2024 09:35 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Hakan B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Nisan 2024 09:44

Aramanızı bekliyorum.

18 Nisan 2024 10:55

Merhaba, Hakan B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

18 Nisan 2024 11:08

Chery her zaman ilgili ve alakalı umarım bayide bu şekilde ilgili ve alakalı olup Chery nin taahhüt ettiği hediye çekini tarafıma teslim eder

18 Nisan 2024 18:45

Bayi aradı ama veremiyoruz dedi ilginç bir şekilde çevremde ki herkes alırken faturamın nisan ayında olmasına ve 6 nisanda aracımı almama rağmen bayinin Chery ile görüştük veremiyoruz demeleri enteresan bir olay Chery markası kendi taahhüt ettiği bir hediyeyi nasım veremiyoruz diyor anlamış değilim umarım Chery Türkiye bu sorunu çözer.

Turan
Turan

Bize de çeklerin mayıs ayı içinde teslim edileceği söylendi.

İsmet sonuçtan çok memnun

İsmet
09 Haziran 2024 11:29
"Teşekkür ederim sorunum çözüldü Chery dostum"
Chery Yakıt Kampanyası Verilmedi
Serdal sonucu yetersiz buldu