Zafer sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 10:30

Bir hafta önce Chery tiggo 7 araç aldım bir haftadır kullanıyorum. Bugün bir baktım ki tavan çitaları ve antende hasar var. Aldığım bahcelievler bayiye gittim. Kameralara bakıldı. Fakat kamera görüntü çözünürlüğü çok kötü.
Bir de ön yolcu koltuğu alt taban halısı kalkıktı. Onu belirttim. Teslim eden çocuk servise baktırayım diye götürdü. Oradan da dışarıda teslim etti, bakmadım. Daha araç 100 km de kendim kullandım, bir yere de sürtmüş olamam, anten önden ezik bir şey basmış tahminimce, teslim eden çocuk servise götürdüğünde sürtülmüş üstten dar basık alana park etmedim dedim. Hadi suç bizde olsun yaptıralım, 4500 TL bir anten ve alüminyum çitalar dediler. Yani kaskoyu bozdurmayalım dedik. Fakat hala içimde şüpheler var. Tam net görüntüler yok. Durum bu maalesef.

profile profile
06 Aralık 2023 11:23 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Merhaba,Zafer K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

07 Aralık 2023 08:03

İrtibat kuruldu fakat ne bayiden ne genel müdürlükten arayan oldu göstermelik bir arama

07 Aralık 2023 16:00

13 Aralık 2023 10:07

Maalesef kanıtlayamadım servisin orada kamera yok dediler servise gidene kadar yolu çekip atmışlar WhatsApp'dan ama kesinlikle servise götürüldüğünde oldu

13 Aralık 2023 14:26

Merhaba Zafer K., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

Hüseyin
Hüseyin

Chery pişmanlıktır.

Sezgin
Sezgin

Zafer bey merhabalar şu an kullandığım araç 5. Aracım. Bundan dolayı az çok bilgi sahibi olduk araçlarda. Araçlar çoğu zaman gemiden ya da tırdan vs indir bindir yaparken geniş halat kullanıyorlar bazen halatlar koruma bandından çıkıp aynı sizin ki gibi tamda bu noktalara hasar verebiliyor. Tabii ki de bayide oluşmadığı için hata kamerada da görünmemiş oluyor. Bu tarz durumlarda almadan aracı mutlaka her yerini kontrol edin

Arabayı nerede yıkattınız?

Zafer

Aracı yıkatmadım hiç zaten yıkamacılara güvenmem kendim yıkarım bir hafta oldu daha

Harun sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 7 Pro Radar Sorunu

Harun
09 Eylül 2024 13:40
"Garanti kapsamında olmasını beklerdim ancak yine de hızlı destek için müşteri hizmetlerine ve aldatmaz oto servis ustalarına teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8'in Kronik Arka Kamera Sorunu Ve Uzayan Bekleme Süresi

18 Şubat 2025 09:57