Chery Atmo Ümraniye Bayisi

Ayhan
31 Mayıs 2024 16:49

Ben terörle mücadele gazisiyim. Ümraniye Atmo bayisinden müşteri hizmetlerinden A**** Bey ile görüşmemde, bana Tiggo 8 Pro aracının bir beyaz, hatta birkaç farklı renkte aracın olduğunu söylemişti. Daha sonrasında o bayinin müdürü D**** Bey ile görüştüğünü ve engelli araç satışı yapılmadığını iletti. Bize sürecin uzun süreceğinden bahsederek araç almamı istemedi. Ben aracın tüm parasını peşin ödeyeceğim; neyin bekleme süresi olduğunu anlamış değilim. Bu vatan uğruna bir bacağını vermiş birine bu şekilde davranmayı vicdanlarına bırakıyorum.

profile profile profile
31 Mayıs 2024 17:49 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Merhaba, Ayhan B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Ender
Ender

Konunun, Vatan için bacağınızı vermiş olmanızla alakası nedir? Suistimal etmeyin, dram yapmayın, herkesin başına geleceği gibi araba almak istemişsiniz ve bazı problemler yaşamışsınız. Gazilik ne alaka, bacak ne alaka, Vatan ne alaka?

Engin
Engin

Senin damarlarında dolaşan kan hangi milletten merak ettim şimdi.

Süleyman
Süleyman

Gazilere saygı duyun. Onlar ciğerimiz, göz bebeğimizdir. Herkesin başına gelmez gazilik. Bacağını kaybetmiş bir gaziye, bacak yitirmek önemsiz bir durummuş gibi yorumlayan arkadaş, bacağını yitirmeni istemem. Bir bacağına ne kadar paha biçersin merak ettim. Allah düşünceni bilir. Gazinin sahibi olan Allah'ı unutma.

Mehmet sonuçtan memnun değil

14 Eylül 2023 12:58
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Chery Hasar Almış Araçları Veriyorlar

Ufuk