Yunus sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Nk250 Gidon Kilidi Bozuldu

15 Mart 2024 12:01

08.12.2023 tarihinde CFMOTO 250NK motosikletini Bursa Favori Motor şubesinden satın aldım. Satın aldıktan bir ay sonra gidon kilidi bozuldu ve artık kapanmıyor, tutmuyor. Bunun üzerine motosikletimi İzmotor'a götürdüm; ancak yaklaşık iki aydır hala çözüm bekliyorum. Arayıp durum hakkında bilgi aldığımda 'parça bekliyoruz' yanıtını alıyorum. Sorunumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

18 Mart 2024 08:51

15 Mart 2024 13:06 (Şikayetten 1 saat sonra)
18 Mart 2024 08:49

Geri dönüş için aradılar açtım, sonrasında direkt kapattılar kısacası çaldır kapat yapıyorlar, hiç memnun değilim, şikayetimi üst mercilere taşıyacağım.

Ömer
Ömer

Bende de aynı sorun var çözüldü mü

Yunus

Yok buradan tam ulaşmıyorlar gidip mail attım oradan ulaştılar en azından biraz bilgi verdiler.

12 Nisan 2025 03:11
Servis Tutarsızlığı Ve Müşteri Güveninin Sarsılması
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
16 Eylül 2025 13:37