Başar sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 17:43

Trafik kazası yaptım haca motoru aradım müsaitliğiniz var mı ilgilenir misiniz diye. Tabi getirebilirsiniz dediler. 13 nisanda motosikleti bıraktım ve motosikletin hasarlı parçalarını çıkarması için 2-3 gün süre istedi. Bu normal bir süre buraya kadar sıkıntı yok. Hasarlı parçaları size sayayım : Sağ sol ön kafa grenaj, vites ve fren pedalı. Yalnızca bu dört parça. 16 nisanda 10 gün boyunca aramadım adamlar zaten 2-3 gün ver bize demişler arayıp sıkboğaz etmek istemedim. 10 gün sonra aradım biraz yoğunuz birkaç gün sonra haber edeyim dedi. Birkaç gün sonra aradım telefona bakmadılar. Daha sık aramaya başladım bazılarına cevap verdiler halledeceğiz bir iki güne deyip salladılar. Süreç bu şekilde 1 ayı geride bıraktı hiçbir şey yapmadılar. Motoru alıyım ben sizin oradan dedim, sen bilirsin ama 1-2 güne tamam dediler bekledim. Yinede hiçbir gelişme olmadı. En son hasar tayini yapmasından vazgeçtim direkt sigortaya verelim dedim. Kazada hatalı taraf tamir maliyeti 7-8 bin lira civarı tutarsa kendi cebinden karşılayacaktı ama hasar tutarı belirlenmedi için artık son çare sigortaya verdik. Sigorta işlemleri birkaç gün sürdü tamamlandı. Sigortayı arıyorum işlem basamağı neden ilerlemiyor dedim. Kusura bakmayın servis hasarlı parçaları çıkaramamış bize göndermedi dediler. Servisi arıyorum ya halledeceğiz diyor ya da açmıyor yeter artık vallahi ya 2 aydır motosikletim kaza yaptığım günle birebir aynı hiçbir gelişme hiçbir ilerleme yok. Sezon başında kaza yaptım sezon kapanıyor artık. İllallah ettim. Konuşmalar kibar anlayışlı ama icraat yok bu yorumu yapmayı bir firmayı kötülemeyi istemezdim ama gerçekten son raddeye geldim. Üzülerek söylüyorum ki başlı başına bir pişmanlık. Kısaca 2 aydır motosiklet kaza yaptığı günle aynı daha parça bekleyeceğim motosikletim elime kaç sonra ulaşır Allah Kerim.

06 Haziran 2024 08:41 (Şikayetten 14 saat sonra)
10 Haziran 2024 11:56
CFMOTO Haca Motor Servis Sorunu

Haca motor durumla ilgileneceğini işlemi hızlandırdıklarını söyledi. Ekspertize gönderilecek hasarlı parçaları tayin ettiler önce bana gönderdiler durumla ilgili bilgi sahibi olmam için bugün yarında ekspertize göndereceklerini söylediler. İşlem basamağı tamamlandı. Gelişme sağlandı. Durumla ilgili her aşamayı bilgilendireceğim.

14 Haziran 2024 18:05
CFMOTO Haca Motor Servis Sorunu

Bugün servise gittim parçaların siparişi geçilmiş. Süreç ilerlemeye başladı adım adım sona yaklaşıyoruz. En geç temmuzun 15'i olacak şekilde çıkacağını belirtti. Süreci paylaşmaya devam edeceğim erken çıkarsa erken çıktığını bildireceğim. Henüz ekspertiz raporunu göndermemiş servis bu durum bayramdan sonraya kaldı.

06 Ağustos 2024 14:40

Motosikletimi ne tamir ediyorlar ne de tekrar bana veriyorlar emniyete geldim devletimizin gücüyle şikayet ve dava adımları atılmıştır. CFMOTO servisi ve sorumsuz bölge yetkilisi yüzünden büyük sorunlar yaşadım. 4 aydır motosikletimde bir vida sıkılmış durumda değil arkadaşlar. Haca motordan uzak durun

06 Ağustos 2024 14:41
CFMOTO Haca Motor Servis Sorunu

CİMER'den ve diğer tüm yaptırım uygulayan yerlerden şikayet ettim

20 Ağustos 2024 18:12

Motosikletimin 3000 bakımını yaptırdıktan 400 km sonra trafik kazası yaptım. Tutanak tutuldu servise verildi %100 haklı olduğum için servise tüm çizilen grenajların onarılmasını talep ettim. Bunun sonucunda servis bana 11 parçanın değişmesi gerektiğini söyledi. Kazayı yaptıktan sonra motosikletin fotoğraf ve videosunu çekmiştim koruma takzoları olduğu için motosiklet ufak tefek sürtme dışında zarar görmemişti. Üstüne bastıra bastıra bak pasta cila ile geçecek şeyler var emin misin dedim. Yok abi grenajların çizilmiş sinyaller kırılmış falan dedi. 4 ay boyunca beni salladı bugün yarın tamir ediyorum tamir etmeyeceksen motoru ver diyorum o da yok eksik parçaları bekliyorum abi deyip durduruyor motoru en son polis zoruyla gidip motosikletimi aldım. Arkadaşımın tavsiye ettiği başka bir ustaya gittim. Allah şahit gittiğim saat 16.30'du ustaya motoru gösterdim. Ben titiz adamım abi motosiklete kendin binecekmiş gibi ne yapman gerekiyorsa yap bana en son fiyatını söyle dedim 4 aydır motoru bekliyorum kaç gün sonra alayım dedim. Ustanın dediği şu "kardeşim akşama gel al bu motosiklette hiçbir şey yok" ben bunun yağını değiştireyim eğilen pedalları düzelteyim vidalarını sıkayım vereyim dedi. Çizilen kısımlara sipariş versem takabilir misin ustam dedim. Bak kardeşim içeride kawasaki zx 10R'ım var onda bile böyle ufak nazarlıklar var hiç göze bile çarpıyor dedi. Benden de 4 bin lira gibi cüzi bir ücret aldı. Hayatımın şokunu yaşadım. Sırf bu servis yüzünden motora 25 bin lira Tramer işlendi. 25 bin liralık Tramer var motosikletin yürüründe nokta sıkıntı yok ve 1 değişen bile yok şimdi benim Tramer zararımı kim karşılayacak?

Hüseyin
22 Temmuz 2023 21:41
CFMOTO 2 Aydır Parça Tedariği Sağlanamadı
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
22 Ağustos 2023 20:17
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
29 Aralık 2024 01:28