Furkan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 16:00

1.5 ay önce 450SR motorum yolda yağ soğutucu patlamasından kaynaklı tekerlerin yağa bulanmasından dolayı virajda kaydı ve kaza atlattım. Serviste yağ soğutucum değişti. 2 hafta bindikten sonra yeniden yolda giderken motorumdan yağ aktı, yine motosiklet kaydı ve yine kaza atlattım. Servisinizde 12 Ağustos günü bıraktığım motor, 1 hafta yani bugün (19 Ağustos) itibari ile halen bakıma alınmadı ve boş boş bekliyor. Hem servis olarak hem de motor olarak sıkıntı yaşıyorum. 3. kez yağ sorunu ile kaza atlatırsam, ayıplı kusurlu mal olarak güvenli bir şekilde sürüş yapamamamı ve sürekli kaza atlattığımı öne sürerek mahkeme sürecine gideceğim.

20 Ağustos 2024 08:37 (Şikayetten 16 saat sonra)
23 Ağustos 2024 13:24

2. Hafta bitiyor motosiklet halen tek bir müdahalede bile bulunulmadan bekliyor müşteri hizmetlerinin söylediği, yasal süre olarak sorunlara müdahale edip parça isteme kayıtlara girme süresi olan 1 haftalık süre geçmiştir. Yasal süreç başlatılacaktır.

20 Eylül 2024 15:42

2 aydır şu sorun ile cebelleşiyorum 2 aydır motorsuzum motor fabrikada bekliyor öyle gitmesi gelmesi bir süreç yapılması bir süreç paranız ile rezil olmak istiyorsanız huzurunuz kaçsın istiyorsanız size önerebileceğim tek marka CFMOTO

20 Eylül 2024 17:28

Cf moto450 sr yağ soğutucusundan kaynaklı Türkiye'de çoğu kullanıcı en az 2 kez yaşadı. Ulaşılan verilerde bu durumun, motosikletleri kendisinin montajını yaptığı ülkelerde görüldüğü tespit edildi. Geçen hafta Çin'den gelen mühendislerin sorun hakkında rapor yayınlamasını bekliyoruz. Motorum 2. Kez aynı sorunu yaşadı ve büyük kazalar atlatıldı. Afyondaki pamukoğlu servisi 1 ay motosikleti depoya çekip bekletti ilgilenmedi. Motosiklet Aydın Nazilli'deki fabrikaya çekildi bu süreçte 1 ay sürdü ve halen sürmeye devam ediyor. Yağ soğutucuyu 1 hafta içinde yaptıklarını söylediler ancak halen teslimatı gerçekleşmedi. 2 aydır motosikletim yok mağdurum ve elime geçtiğinde nereden kaynaklandığı belli bile olmayan sorun ile yeniden karşılaşıp kaza atlatacak mıyım bunun bir garantisi yok. Paranız ile mağdur olmak istiyorsanız bu markayı tercih edebilirsiniz.

Oğuzhan

Benim motorda fabrikada soğutucudan dolayı işleme alındı teslim aldım 1 hafta sonra tekrar patlattı fabrika kesinlikle çözüm değil. 3 kez geldi benimde basıma

Enes sonucu yetersiz buldu

26 Nisan 22:46
Sercan sonuçtan çok memnun

Yağ Soğutucu Arızası Ve Servis Sonrası Mağduriyet

Sercan
12 Haziran 16:29
"Parçalarım Onaylandı Yanlış Bir Anlaşılmadan Dolayı Garantim İptal Edilmişti Geri Düzeltildi Parçalarım Kargoya Bile Verildi. Malının Arkasında Durdu Teşekkür Ederim"

450SR Motorumun Yağ Soğutucu Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

Muhammet