Levent sonuçtan memnun

06 Kasım 2023 13:02

2023 Temmuz ayında Çanakkale Biga tarlas ticaretten sr 250 CC motor aldım.
Motorun sağ arka sele altı grenajında takarken tırnak kırılması ve gözle görülmeyecek küçüklükte çatlak oluşmuş. Bayi ile görüştüm Biga yetkili servisi ile görüşüp parça siparişi verebilirsiniz dediler. Servis ile görüşmem sonucu tüm bilgiler ve fotoğrafları ile sipariş vereceklerini söylediler. Motor şu an İzmir'de oğlum üniversite de geçen hafta salı günü servis tarafından arandım. Parçanın geldiği eskiyi getirip yeniyi alabileceğimi söylediler. İzmir Urla CFMOTO servisinde grenajı söktürüp kargo ile Biga servise gönderdik. Ve bugün servisten gelen telefon aynen budur. Gelen parça sizin değilmiş yanlışlıkla sizi aramışız. Peki bizim parça ne zaman gelir daha sipariş vermedim. Böyle bir terbiyesizlik ve iş ahlakı olamaz. Yetkili servis telefonlara bakmıyor. Parça sök tak parası git gel kargo ücreti üniversite öğrencisi için boşa giden 1000 TL. Parça tedariği ve diğer masraflar hakkında gerekenin yapılmasını ivedilikle talep ediyorum.

06 Kasım 2023 17:19 (Şikayetten 4 saat sonra)
09 Kasım 2023 17:45

Otomatik mesaj bırakıp ilgiliymiş gibi görünmek bu olsa gerek. Ne arayan var ne de soran. Verdikleri numarayla kimseye de ulaşılamıyor.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
29 Aralık 2024 01:28