Umut sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO Cf 450 Atv Fren Kaliper Sorunu Mağdurum

CFMOTO Cf 450 Atv Fren Kaliper Sorunu Mağdurum
27 Haziran 2024 17:32

Garantisi devam eden, 150 km'de olan ve kullanmaya 2 hafta önce başladığım CFMOTO 450 ATV'nin sağ arka fren kaliperi aşırı ısınmadan dolayı yanmış durumda. Kesinlikle servise gittim, usta baktı ve değişmesi gerektiğini söyledi. 'Garanti karşılamaz' gibi bir şey söyledi ve parça elimizde yok dedi. Sonra farklı illerdeki en az 15 bayiyi ya da yetkili servisi aradık, hepsi elimizde yok dedi. Fabrikada gözükmüyor olsa bile 25-30 gün sürer gelmesi dedi. CFMOTO müşteri hizmetlerini aradım, parça fabrika stokunda da yok dedi. Sipariş verelim dedim, 'yok veremiyoruz, sadece bekleyeceksiniz, gelirse stokta haber verecekler' dediler. 150 km'deki ATV'm elimde kaldı. Böyle bir şey aklımın ucuna gelmezdi. CFMOTO pişmanlık hissi oluştu, çözüm bekliyorum.

27 Haziran 2024 17:38 (Şikayetten 5 dakika sonra)
28 Haziran 2024 10:54

Kimse dönüş sağlamadı bekliyorum konunu çözümü için

Necati
Necati

Arkadaşlar bende de bu sorun oldu, orijinal olmasa da ise yarayan aliexpressde vardı hala var mı emin değilim oralardan bakın TR de bende bulamadım

Doğan
Doğan

Merhaba aynı sorun bende de oldu. El freni çekik gittim 50 metre kaliper değişmesi lazım temin edebildinmi ve fiyat nedir.

4500 TL'ye sipariş verdim bugün yarın gelecek

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
05 Haziran 2024 12:31
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 450 Sr Gösterge

Hakan