Emine
30 Eylül 2023 00:05

Sayın Ceyo müşteri hizmetleri ben Ceyo terliği yaklaşık 25 yıldır kullanıyorum. Daha önce de belirttiğimiz gibi evimizde şu an yaklaşık 15 çift Ceyo terlik var. Ayrıca evimde şu an en az 7 yıllık Ceyo terlik var. Halen de bu terliği giyiyorum. İlk defa yeni bir terlik de, resimde görüldüğü gibi terliklerin üst kısımları yepyeni duruyor. Ve tabanda bu şekilde ilk defa problem yaşıyorum. Hiçbir şekilde kullanım hatası olduğunu kabul etmiyorum. Ve terlikler resimlerde de görüldüğü gibi üst kısımlarından da anlaşılacağı gibi yeni alınmış gibi Ceyo gibi yılların firmasının ürününün arkasında durmamasına hiçbir şekilde anlam veremiyorum. Ürünlerin fişlerini de en fazla 6 ay elimizde tutuyoruz. Sizin terliklerinizin ömrü 6 ay değildir herhalde. Benim için Ceyo terlik bu saatten sonra bitmiştir. Hiçbir şekilde alışveriş yapmayacağım, ve kimseye de önermeyeceğim. Ayrıca bu terliklerin fotoğraflarını tüm sosyal medyada da paylaşacağım. Üst kısımları yeni iken alt kısımlarının kullanılamaz olduğunu ve Ceyo gibi bir firmanın ürününün arkasında durmadığını elimden geldiğince yaymaya çalışacağım saygılarımla

Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Kasım
03 Kasım 2023 22:28
Ceyo Mağazasının Kötü Hizmeti
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Bengü
27 Haziran 2023 15:09

Ayşe
06 Eylül 2023 15:48

Azime
23 Haziran 2023 15:15
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Necdet
05 Temmuz 2023 18:27