Fernur sonuçtan hiç memnun değil

Kaş Alma Randevusunda Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2024 18:19

Bu yazıyı Google'da yazmıştım, burada da tekrar edeceğim çünkü kendileri gönül almak veya bir şeyleri güzelleştirmek yerine haksızlığa bakıyorlar. Çok yazık, sadece ünlüler değil birçok normal vatandaş bile işlerindeki bereketi artırma potansiyeline sahip! Randevu oluşturmak istedim, istendiği gibi WhatsApp'tan ulaştım. Zaten geç geliyor. Randevu sırası, sundukları tarih uymayınca hemen farklı bir tarih rica edince cevap hatırlatmadan asla gelmedi, o sırada tabi uymayan tarih bile ertelenmiş oluyor. Neyse artık bir ayarlanınca 4 hafta sonraya oluşturduk. Kadıköy’den İstinye'ye bir hevesle kaş aldırmaya gittim, doğum günümde ve hayatımın şokunu yaşadım. Yoğun olduklarını bildiğim için tam da saatinde gittim, tabi ki bekletildim, 15-20 dakika. Kendisi karşıma oturdu ve benim kaşımı vitamin yapmadan alamayacağını belirtti, işte kaşlarım güzelmiş ama çeşitli bahanelerle illa vitamin yaptırmadan almayacağını söyledi. Ben mükemmel değil ama güzel kaşlara sahip bir insanım çünkü uzun süredir fazla aldırmıyorum. 'Sisteminize saygım var ancak en azından gelmeden kaş alımına geçmeden ön görüşme yapmadan işlem yapmıyoruz, bilginize' filan yazsaydınız demem üstüne insanların çirkinleştiğini ve öyle bir muhabbete girmek istemediğini söyledi. Teknik anlamda başkasının kaşımı doğru alıp almadığını sormak için yeni alınmış kaşlı fotoğrafımı göstermek istemiştim, daha cümlemi bitirmeden el hareketiyle 'hiç gerek yok, başkasının resmini göstermeyin' diyerek geri çevirdi. Ben yurt dışında doğup büyüdüm ve böyle saygısızlık nadir gördüm, bütün günüm hevesle gittiğim yere resmen boş çıktım, bu hayatımın birkaç saatine mal oldu! Böyle insanları şikayet etmek lazım, meşhur ve İstanbul’un güzel bir konumunda merkeziniz var diye bu şekilde davranma cüreti alınması gerekiyor çünkü sırf para kazanma mantığıyla insanların bu denli davranması çok kötü, neticede sırf böyle bir durum için gün içerisinde onca saatim boşa gitti. İsim yapmak mesele değil, ismin içini iyi yönetmek, saygılı olmak mesele.

profile profile

Latife Beauty Sorumsuzlukları Yüzünden Kaşım İltihaplandı

24 Eylül 2024 02:45
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Rukiye Kuba Beauty Studio Kaş Uygulamasında Yaşadığım Mağduriyet Ve Hak Arayışım

05 Şubat 2024 15:36
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Pink Art Beauty Center Güzellik Merkezinde Yaşanan Microblading Sorunu

21 Aralık 2023 19:02
Güz sonuçtan hiç memnun değil

Kaş Vitamininde Hayal Kırıklığı: Zaman Ve Para Kaybı

20 Mart 15:23