Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Hayvancılık Yapan Komşumdan Rahatsızlığım Var

01 Temmuz 2024 16:22

Ben Batman merkezden yazıyorum. Seyitler Mahallesi, çamlıbel Caddesi'nde komşum küçükbaş hayvan besliyor. Mahalle arasında bu durumdan aşırı derecede rahatsızız.

Kokusu olsun, çevreyi kirletmesi olsun, ne yapacağımızı bilemez durumdayız. Güzellikle uyarmamıza ve anlayışla yaklaşmamıza rağmen hiç umursamadılar. Annem başından ameliyat oldu ve bu durum onun sağlığı açısından da tehlike yaratıyor.

Çareyi size yazarak buldum. Belediyeye gittiğimizde şikayetinizi yazın, onlar size güzel bir şekilde yardımcı olacaklarını söylediler. Sizden ricam, lütfen bir şeyler yapın. Bu durum mahalleli olarak bizi çok rahatsız ediyor.

Kaç yıldır aynı şey, karşı tarafta hiçbir düşünce yok. Güzellikle dedik, hastamız var dedik ama dinlenilmedi. Lütfen bir şeyler yapın, sizden rica ediyorum. 🙏🏻.

01 Temmuz 2024 16:29

Merhabalar ben Batman merkezden yazıyorum Seyitler Mahallesi Çamlıbel Cad komşum küçük baş hayvan besliyor mahalle arasında ve bundan aşırı derecede rahatsızız kokusu olsun çevreyi kirletmek olsun yani bu durum karşısında ne yapacağımızı bilemez durumdayız güzellikle uyarmamıza rağmen anlayışla gitmemize rağmen hiç umursamadılar bile annem benim başından ameliyat oldu ve bu durum onun sağlığı acısından da tehlike yaratıyor çareyi size yazarak buldum belediyeye gittiğimiz zamanda şikayetinizi yazın onlar size güzel bir şekilde yardımcı olacaklarını söylediler sizden ricam lütfen bir şeyler yapın bu durum mahalleli olarak bizi çok rahatsız ediyor yani kaç yıldır aynı şey hiçbir düşünce yok karşı tarafta güzellikle dedik hastamız var dedik bile dinlenilmedi lütfen bir şeyler yapın sizden rica ediyorum 🙏🏻

01 Temmuz 2024 16:09

Behice
Behice
01 Temmuz 2024 16:09

İşte olaya ait fotoğraflarda burada

07 Eylül 2023 15:11

09 Temmuz 2024 13:20