Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Ceviz Ağacı Pasta & Cafe Doğum Günü Pastamız 1 Gün Kala Ek Ücret Talebi İle İptal Edildi!

09 Ocak 2024 21:10

Yıllardır Koşuyolu'nda yaşar ve Cevizağacı'na giderim. 3 yaşındaki oğlumun doğum günü için pasta yaptırmak üzere yine Cevizağacı'na gittim. Okulumuz şeker hamuru kabul etmiyordu fakat oğlum çizgi film karakterli pasta istediği için kendilerinden sadece 8-10 kişilik dümdüz krema ile kaplanmış beyaz bir pasta ve önüne şeker hamurundan 3 adet figür yapmalarını istedim. Bunun için 1.145 TL istediler; kabul ettim ve ödedim ki istediğim pastanın maliyetinin bunun yarısı olduğuna o kadar eminim ki! Doğum gününden 1 gün önce saat 15.30da beni arayıp fiyatta hata yaptıklarını, pastanın gerçek fiyatının 1.800 TL olduğunu söylediler. Ben zaten şeker hamuru ile yaptıkları tasarım pastaların 1.900 TL olduğunu, istediğim pastanın her gün sattıkları 400 TL'lik pastadan farkı olmadığını, şeker hamuru figürlerin parasını zaten ödediğimi dolayısıyla düz bir pastaya 1.800 Tl ödemek istemediğimi ilettim. Ayrıca hatanın onlarda olduğunu, doğum gününe 1 gün kala saat 15.30'da böyle bir şey bildirilmeyeceğini eğer bana en başında bu fiyat söylenseydi zaten sipariş vermeyeceğimi ve başka yer bakacağımı dolayısıyla doğum gününe bu kadar kısa süre kalmışken benden bu parayı isteyemeyeceklerini anlattım ama fark ettim ki boşuna! Yetkili hanımefendi ya ödersiniz ya iptal edersiniz tavrıyla, empatiden yoksun, asla burnunu düşürmüyor! Uzunca telefon görüşmesi sonunda "Tamam 1.600 TL verin" bile denildi. Bu nasıl bir işletmedir! Kendi hatasını telafi etmekten haberi bile olmayan, müşteri memnuniyeti umurunda olmayan, 600-700 TL'nin pazarlığını yapan bu işletmenin bir daha önünden bile geçmem! 3 yaşındaki çocuğun doğum günü pastası olmasın ne olacak değil mi? Cevizağacı'nın 500 TL'si çok daha önemli! Yazık gerçekten çok yazık. Umarım bu işletmenin ne kadar kötü yönetildiği ortaya çıkar ve daha fazla tercih edilmez. Günün sonunda pastamız yok. Bugüne kadar size kazandırdığım her kuruş için o kadar pişmanım ki! Bildiğim, tanıdığım her yerde bu tavrı anlatacağım. Çok yazık!

30 Kasım 2024 11:09 (Şikayetten 10 ay sonra)

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Ceviz Ağacı Pasta & Cafe Sipariş Verdiğim Pastada Tasarım ve İletişim Hayal Kırıklığı

04 Temmuz 2025 10:52

16 Ekim 2024 17:10
Ayla sonuçtan memnun değil

03 Temmuz 2024 09:43
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 12:03
Barış sonuçtan çok memnun