Trabzon Ceva Lojistiğin Amatörlüğü!

20 Ekim 2023 16:47

Trabzon Ceva şubesi TR0454660 numaralı kargo için sabah arayıp gün içinde teslim olacak bilgisi verip saat 16.30 da arayıp aracımız arıza yaptığı için teslimatınızı yapmayacağız diyor. Bu devirde araçsız kalan kargo firmasi ve bu ne tesadüfse mesai bitimine denk gelmesi garip ama olabilir. Yarın gelecek mi diyorum belli değil daha plan yapmadık diye cevap alıyorum. Bari yerinizi söyleyin gelip alalım diyorum açık adresi tam bilmiyorum. Trabzon Ortahisar bölgesindeyiz diyorlar. Daha kendi adresini bilmeyen bir kurumdan kargomu adresime zamanında getirmesini beklemek benim hatam galiba. Aracınızdaki arızanın giderilip Kargomun en geç yarın elimde olmasını istiyorum, iyi çalışmalar.

20 Ekim 2023 17:02 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Araç arızası sebebiyle teslimata devam edilememiştir, oluşturulacak ilk planlama ile tarafınıza sevki aksiyonu alınacaktır. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

21 Ekim 2023 11:17

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz gün içinde teslim edilecektir. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

23 Ekim 2023 09:05

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz teslim edilmiştir, iyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz. Süreçte gösterdiğiniz anlayış için teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2025 11:39

Ceva Sabahtan Akşama Kadar Bekletti Bizi