17 Ocak 2024 18:091.283

N11 den satın aldığım TV 10.01.2024 tarihinde ben evde olmadığımdan dolayı annem teslim aldı.
Ceva logistics den arkadaşlar 1 den fazla kişi olmalarına rağmen tek bir kişi yatay şekilde TV yi kaçar gibi kapının ucundan uzatıp teslimat belgesini imzalatıp kaçmışlar. Kaçar gibi diyorum çünkü öyle davranmışlar. Annem in kutuyu kontrol etmeye fırsatı bile olmamış. Hatta arabanın yanında ki görevli teslimat yapan kişiyi hadi hadi diye sürekli ikaz etmiş. Akşam eve geldiğimde kutunun duvara yakın tarafında üzerinde beyaz bantları fark ettim. Hemen fotoğrafını çektim ve kontrol ettiğimde Beyaz bantları kaldırdığımda TV nin ön paneli kırık olduğunu gördüm. Satıcıya ulaşıp durumu anlattığımda iade veya değişim istedim. Kabul etmedi. Kargo kaynaklı olduğunu söyleyip işin içinden çıktı. TV nin markası TCL, TV servisinden arkadaşlar gelip kontrol ettiler ve bu durumu raporlarına kaydettiler. Raporda da kargo kaynaklı olduğu yazıyor. Ceva logistics müşteri hizmetlerini aradığımda hasar kaydını soruyor ama bu kontrolü yapmaya fırsat bile vermeden gitmişler. Gerekiyorsa ürünüm taşınırken kamera kayıtlarını istiyorum. Tüketici Mahkemesi'ne gidip kargo firmasından ayrı bir dava açacağım. Bu ayıplı ürünü kabul etmiyorum. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

18 Ocak 2024 09:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

18 Ocak 2024 10:06

Değerli Müşterimiz, İade alımınız yarın gün içinde gerçekleştirilecektir. Ürünlerin alıma hazır şekilde paketli olması gerekmektedir. Çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Gürkan
18 Ocak 2024 14:26

Merhaba Ürünün iade işlemini ben n11.com üzerinden gerçekleştirdim zaten. Ben sizden gerekiyorsa paketimi ilk aldığınız süreçte çekilen fotoğraflarını veya taşıma esnasındaki kamera kayıtlarını talep ediyorum.

19 Ocak 2024 09:10

Değerli Müşterimiz, Talebiniz, yetkili birimlerimize iletilmiştir. Gerekli kontrollerin sağlanmasını takiben, gelişmelere dair tarafınıza bilgi akışı gerçekleştireceğiz. Çağrı merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

24 Ocak 2024 09:43

Değerli Müşterimiz, İlgili birimimiz tarafınız ile görüşme sağlamıştır. Ürününüz ile ilgili tazmin süreci uygulanacaktır. Süreç hakkında firmanız ile de görüşme sağlayabilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Ceva 2. Kere Mağdur Etti

21 Eylül 2024 19:441.345

Ceva Lojistik 2 kere bizi eve hapsetti. Samsung'dan 145000₺ ödeyerek TV aldım. 5 Ağustos'ta Ceva, öğlene kadar getireceğ...

27 Ekim 2024 11:292.265

N11 sitesi üzerinden 19.10.2024'te Gala İletişim üzerinden Ankara'dan alınan televizyon, 21.10.2024'te Ceva Kargo firmas...

Ceva Kargo Teslimat Sorunu

29 Ocak 2024 15:082.227

N11.com üzerinden almış olduğum bir ürünün kargo sürecini Ceva yürütmektedi...

Ceva Logistics Kendilerince İptal Edilen Ve Nerede Olduğu Şu Anda Bilinmeyen Teslimat

Ceva LogisticsKendilerince İptal Edilen Ve Nerede Olduğu Şu Anda Bilinmeyen Teslimat

İrem
Ceva Logistics Ürünleri Yıpratmış Ve Aşırı Kirletmiş Halde Geri Geldi

Ceva LogisticsÜrünleri Yıpratmış Ve Aşırı Kirletmiş Halde Geri Geldi

Merve
Ceva Logistics Kapıya Konan Eşyalar!

Ceva LogisticsKapıya Konan Eşyalar!

Elif
Ceva Logistics Kargo  Sorunu