Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 14:27

Çetmen Kütahya mağazasından yemek masası almıştık. Elimize ulaşma süresi 1 hafta dediler 3 hafta sonra gelip teşhir ürün getirdiler. Gelen ekip açılan masayı kurarken de çekiç vs aletlerle ürüne zarar verdi. Masa kurulduğunda da her yerinde çizikler sandalyelerde ezilmeler ve deformasyon vardı.

02 Eylül 2024 10:47 (Şikayetten 20 saat sonra)
Ahmet
Ahmet
31 Ocak 2025 22:08

6 ay önce aldığım ödemesini bitirdiğim masa kırık ve çizik geldi. Israrla değiştirmiyorlar ne müşteri temsilcine ne de burada mağaza da muhatap bulabiliyorum monteleme için gelen ekip amatör ilgilenen yok. Paramız ile rezil olduk. Değişim ve iade için 2 yıl garanti ve 10 yıl süre veriyorlar ancak ne arayan var ne de telefonlarımız açılıyor. Mesajlara dahi cevap verilmiyor. Yapılan şeyi izahı yok.

Abdullah sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2023 12:17
"Ebru hanım son derece ilgiliydi ve sonuna kadar uğraştı problemin halledilmesi için teşekkürler"
Halit sonuçtan memnun

02 Ekim 2023 12:35
"Marka ve kalitesi ile Bir problemim Yok sadece uzun süre teslimat için beklemek beni kızdırdı bu süreç zarfında müşteri temsilcisi ve mağaza görevlisinin ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum ayrıca bugün arayarak gecikmeden dolayı yaşadığım mağduriyet için bir hediye göndereceklerini söylediler merakla bekliyorum. Teşekkürler"
Kader sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 00:46
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 17:47
Çetmen Mobilya Dan Alınan Sandalye Mağduriyeti