Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

Çetinkaya Market Kasiyer Ve Müdür Şikayeti

21 Ocak 2024 22:55

Multinet giyim kartı İstanbul içerisindeki Çetinkaya mağazalarında da geçerli. Çetinkaya'dan giyim alışverişi yapsanız bile sizi market kasasından ödeme yapmaya yönlendiriyorlar. Son iki yıldır dört defa bu kartı aldım ve Çetinkaya'nın farklı şubelerinden market alışverişi yaptım. Son on beş gün içerisinde de Çetinkaya market Dudullu şubesinden alışveriş yapabildim. Ancak dün Üsküdar şubesinde market kasasına gittiğimde kasiyer M*** K. 'Bu kartla gıda alışverişi yani market alışverişi yapılamıyor' yanıtını verdi. Daha önceki gün Dudullu şubesinden alışveriş yaptığımı belirttim. Uygulamada harcama noktaları arasında Çetinkaya market Üsküdar şubesinin de yer aldığını göstermeme rağmen, kasiyer kelime oyunları yaparak beni yanıltmaya çalıştı. Gerekçe olarak şubelerin bu kartla market alışverişine limit koyduğunu, yanlış bir bilgi aktardığını söyledi. Ancak böyle bir limit uygulaması olmadığını düşünüyorum. Artan KDV'ler ve Multinet, Sodexo gibi firmalardan ödemeleri almak istememeniz nedeniyle personelinize bu kartlarla ödeme yapılmasına gayriresmi engel koyma talimatı verdiğinizi düşünüyorum. Bilinçli bir tüketici olduğumu fark edince 851,83 liralık ödemeyi gerçekleştirdi. Ancak ödeme sırasında usulsüz bir işlem yapıyormuşum gibi davranarak söylenmeye devam etti. Bu yüzden gerekeni söyledim. Bu durumla yetinmeyip mağaza müdürüyle görüşmek istedim ve mağaza müdürü de benzer şekilde bilgisizce cevaplar verdi. Sonuç olarak sorum şu: Hangi hakla kasiyeriniz ve müdürünüz beni bu konuda muhatap olmaya zorluyorsunuz? Hangi hakla alışverişime engel oluyorsunuz? Müdürünüze müşteriyle nasıl konuşması gerektiğini öğretmiyor musunuz? Müdürünüze gereken dili kullanmak için kendimi son anda nasıl zor tuttuğumu bilmelisiniz. Siz gerekli yaptırımları uygulayacak mısınız? Son olarak, giyim gift kartla market alışverişi yapılamayacağını söylemeye kalkmayın. Evet, bu bir gift kart ama Çetinkaya market için de geçerli olan bir giyim kartıdır.

21 Ocak 2024 22:13

Multinet Gift Giyim Kartı, İstanbul içerisindeki Çetinkaya mağazalarında da geçerli. Hatta Çetinkaya'dan giyim alışverişi yapsanız bile sizi market kasasından ödeme yapmaya yönlendiriyorlar. Son iki senedir dört defa bu kartı aldım ve Çetinkaya'nın değişik şubelerinden market alışverişi yapabildim. Son on beş gün içerisinde ise Çetinkaya market Dudullu şubesinden market alışverişi yapabildim. Dün ise Üsküdar şubesinde market kasasına gittiğimde kasiyer M*** K. 'Bu kartla gıda alışverişi, yani market alışverişi yapılamıyor.' yanıtını verdi. Ne demek yapılamıyor? Daha geçen gün Dudullu şubesinden market alışverişi yaptım. Ayrıca uygulamada harcama noktalarında Çetinkaya market Üsküdar şubesi de görünüyor, dedim ve gösterdim. Buna rağmen ısrarla kelime oyunu yaparak beni yanıltmaya çalıştı. Bahanesi ise şu: 'Şubeler bu kartla market alışverişine limit koyuyor.' gibi yanlış bir bilgi aktardı. Burada sizin de bildiğiniz üzere, herhangi bir limit koyma hakkı ne sizde ne de bize, harcama yapabileceğimiz mağazalarda yoktur. Görüşlerimi ısrarla dile getirince, 851,83 TL'lik ödemeyi gerçekleştirdi. Ödeme sırasında ise sanki usulsüz bir iş yapıyormuşum gibi söylenmeye devam etti. Bunun üzerine tepkimi dile getirdim. Bununla da yetinmeyip mağaza müdürüyle görüşmek istedim ve aynı bilgisiz kişiyle orada da karşılaştım. Ona da benzer şeyleri anlattım ve benzer cevaplar aldım, ama anlaşılan o K*, konu hakkında yeterli bilgiye sahip değil. Neticede size şu soruyu yöneltmek istiyorum: Siz anlaşma yaptığınız firmaları denetlemiyor musunuz? Kim hangi hakla benim ödeme yapmama engel olabilir? Çetinkaya market ve müdürü hakkında sizin de şikayet oluşturmanız gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu şikayete 'Kartınız bir giyim kartıdır, markette kullanamazsınız.' gibi bilgisizce bir yanıt vermezsiniz.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 22:03
Soner sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 19:57

Özkuruşlar Kayışdağı Şubesi'nde Çözümsüzlük Ve İade Sorunu

04 Nisan 2025 19:04
Kutlay sonuçtan hiç memnun değil

Başgimpa Beşikkaya’da Multinet Ve Kredi Kartı Birlikte Kullanılamıyor Mağduriyet Yaşıyorum

18 Ağustos 2025 13:00