Çetaş Otomotiv Bahçeşehir'in Sorumsuz Danışmanı

29 Kasım 2023 09:54

Bahçeşehir Çetaş'taki aracımızı almak üzere servise gittik. Gitmeden önceki gün de defalarca Y-- isimli servis danışmanını aradık, mail attık ancak hiçbirine dönüş yapılmadı. Ne telefonları açtı ne de maillerimize cevap verdi.

Aracı almak için servise gittiğimizde, servis danışmanımız olan Y-- Bey ile görüştük. Bize dün gece tırlarla sıfır araçların geldiğini ve bizim aracımızın sıranın en başında olduğunu, bu yüzden aracı teslim edemeyeceğini söyledi.

Bu sırada, çalan telefonlarına nasıl cevap vermediğini kendi gözlerimizle gördük. Her çalan telefonu sessize alıyordu. Sonunda zorla da olsa kendi aracımızı servisten alabildik.

29 Kasım 2023 09:48

Bahçeşehir Çetaş'ta bulunan arızalı aracımı almak üzere servise gittim. Gitmeden de birkaç gün öncesinden aracın hazır olup olmadığını öğrenmek için servis danışmanımız Yasin Beyi defalarca aradım ama hiçbir aramama ne cevap verdi ne de geri döndü. Belki yoğundur dedim mail attım ona da tenezzül edip cevap yazmadı. Araca ihtiyacım olduğundan ve uzun süredir de serviste beklediğinden sabah işimden izin alıp servise gittim. Yasin Bey yerindeydi ve tüm aramaları sessize alıp masasında oturuyordu. Kendisine aracımı istediğimi söylediğimde bana dün gece tırlarla araç indiğini ve benim aracımında en önde olduğunu arkasında başka araçlar olduğunu söyleyip teslim edemeyeceğini bildirdi. Bunu da agresif hareketlerle bana iletti. Araca ihtiyacım olduğundan aracı almam gerektiğini söyledim ve zar zor kendi hazır aracımı servisten Yasin Bey'e rağmen alabildim...

29 Kasım 2023 15:47 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

04 Aralık 2023 15:39

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Servisten Fiyat Bilgisi Almakta Yaşanan İletişim Sorunları

Zeynep
16 Temmuz 11:49
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
03 Ocak 16:46
Betül sonuçtan memnun

27 Nisan 2024 00:11
"İlgilenen Kadir Bey e teşekkürler"
Çetaş Otomotiv Çetaş Sultangazi Servisinin Özensiz Çok Kötü İşçiliği, Çirkin Üslubu

05 Temmuz 2024 17:15