Cepoto.com Parça Uzmanı Pişman Etti

18 Ekim 2023 14:395.470
Salih'in Teşekkür Mesajı
Bildirimler ve destekleriniz, çözüm öneriniz için ayrıca teşekkür ederim.

Cepoto.com yedek parça uzman sitesinden aracım için buji (ateşleme sistemi) 16.10.2023 sabah saatlerinde sipariş ettim ve ödemesini yaptım. Öğleden önce özellikle ödeme yaptım ki kargoya hızlıca verilir düşüncesiyle. Özellikle not yaz kısmına not düştüm acil ihtiyacım olduğu için. Cepoto.com hiçbir bilgilendirme yapma ihtiyacı duymadan kargoya ürün verilmedi. 17.10.2023 tarihinde mesaj geldi. Aras Kargo'ya verildi ve saat 19.00 da takip numarası mailinize ulaşacaktır diye. Şimdi görüşüyorum kargo hala işleme alınmamış. Aracı sanayide bekletiyorum parça gelecek diye. Bu kadar ilgisiz, kopuk işlem yürütemeyen başka bir firma görmedim. 2 günde ulaşacak parça hala kargoya verilmemiş bir de sitede reklam var 24 saatte kargoda. Bırakın müşteri ile dalga geçmeyi. Araç yattığı için günlük hayatta yaşayacağım tüm aksaklıkların sorumlusu sizler olacaksınız.

21 Kasım 2023 11:44 (Şikayetten 1 ay sonra)

Müşterimizin kargo kaynaklı sorunu gecikmeli de olsa çözüme kavuşturulmuştur. Müşterimize yaşatmış olduğumuz aksaklıktan ötürü ilgili personellerimiz eğitime tabi tutulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Salih
21 Kasım 2023 14:54

Geri bildirim için tarafımla iletişime geçen ve gerçek bir çözüm sunan cepoto.com uzman personeline teşekkür ederim. Aracım için en doğru alışverişi yapmaya devam edeceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Salih
21 Kasım 2023 14:55

Bildirimler ve destekleriniz, çözüm öneriniz için ayrıca teşekkür ederim.

21 Nisan 2024 05:18

Senin işte çok saçma, sanajide buji yok muydu ki aracı orada esir etmişsin,3 kuruş ucuza diye mi

9 Ekim 2024 11:295.454

"Metin Bey'e ilgi ve yardımından dolayı çok teşekkür ederim. Sorunun Aras Kargo'nun gönderileri sisteme geç okutması ve kabul etmesinden dolayı olduğu anlaşıldı. Güvenilir ve ilgili firma."

Kargoda Geciken Yedek Parça ve İletişim Eksikliği

Motosikletsepeti.com Siparişim 24 Gündür Kargoya Verilmedi, Mağduriyet Yaşıyorum

Motorsikletsepeti.com üzerinden 86524771 numaralı siparişimde yedek parça satın aldım. 01.08.2025'de Marmara bölgesinden...

1 Yorum