Çelebi Group Ataevler İnşaat Hizmetleri Hakkında Değerlendirme

Çelebi Group Ataevler İnşaat Hizmetleri Hakkında Değerlendirme
25 Nisan 2024 14:295.013

İnsan oğlunun yapabileceği insana dair ne film ne de başka bir şey bu firmada bulunmuyor. Daire aldık ama keşke almasaydım. Muhatap bulmak kesinlikle mümkün değil, bu yüzden kardeşlerim bu firmadan bir şey almaya kalkışmayın. Burada taahhüt edilen hiçbir şey yerine getirilmedi. Hakkımı helal etmiyorum.

3 Mayıs 2024 11:12

Çelebi nova daire aldık ama size diyecek tek sözüm var aldığınız para haram olsun. Satışta bize verdiğiniz broşürde olan hiçbieşey yapılmadı hala. Unutmayın bu kadar yalan dolanla bir yere varmanız mümkün değil. Görselde söylenen hiçbir şey yapılmadı.

22 Mayıs 2024 16:23

Çelebi nova sitesinden almış olduğun dairedeki satılırken söylenenlerin yapılmaması. Bir yıldan bu yana hiçbir şey yapılmaması… Daha önce de bu platforma yazmama rağmen hiçbir dönüş yapılmadı. Ne yapmamız gerekli aça başka nereye müracaat etmem gerekli Bn

21 Temmuz 2024 16:00

Hiçbir gelişme yok

20 Eylül 2024 16:50 (Şikayetten 4 ay sonra)
Eki aç

Merhaba Ahmet Bey; Bilgi almak isteğiniz karşısında muhatap bulamadığınıza iddialarınızda sık sık yer vermişsiniz. Öncesinde keşke hemen projemizin altında yer alan satış ofisimizde çayımızı kahvemizi içmeye gelmiş olsaydınız. Bahse konu sosyal alanlarımızın imalatı tamamlanmış olup tamamı hizmetinize açılmıştır.

22 Eylül 2024 14:30

Resimde tamamlandığını yazdığınız yerlerin hiçbiri olmadı. En kötüsü asansörler hala bir gün çalışıp iki gün durmaktadır. Ofisiniz davet etmişsiniz geleceğim merak etmeyin Bakalım yaptığınız bu yerleri oradaki kişi bana göstersin.

23 Eylül 2024 14:02

Projede taahhüt edilen Türk Hamamı, Sauna, Kamelya ve Süs Havuzlarının fotolarını da paylaşabilir misiniz?

Eviz Yapı Sorun Yaşama

28 Temmuz 2025 18:5623.046

Bir daire satın aldım. Ödemesini taksitle yaptım. Sözleşmede açıkça belirtilen net bir teslim tarihi vardı, ancak aradan...

1 Destek7 Yorum