Aslihan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 00:44

Via F30 Plus - Telefonumu ilk aldığımda parmak izi işlevi vardı, sağ baş parmağım ile işaret parmağımı kaydettim. Birkaç gün önce de diğer elimde aynı parmakları kaydettim ancak son birkaç seferdir düğmeye basınca parmak izi algılayıp ekrana dokununca yüz algılaması gerekirken parmak izi yokmuş gibi davranmaya başladı. Elimden kaynaklı zannediyordum ama kuruluğu ile alakalı olmadığı ortaya çıktı. Bende ayarlardan kontrol etmek isterken parmak izi ayarlarına giremediğimi fark ettim. O sırada şarjım bittiğinden telefonum kapandı. Birkaç dakika sonra açıp tekrar ayarlara girdiğimde ise parmak kelimesini arasınca 5 sonuç çıkarken artık 2 sonuç çıkmaya başladı ve parmak izi seçeneğinin gittiğini fark ettim. Telefonu sıfırlama gibi bir şansım yok ve coğu kisi bu sorundan muzdarip.

20 Mayıs 2024 22:49

Mail ile ulaştığım müşteri hizmetleri telefonu fabrika ayarlarına çevirin dedi, bende her şeyi yedekleyerek yaptım. İlk basta düzeldi, basarili bir şekilde parmak izi ekledim. Ancak mail eklemek için parmak izi ve ya şifre dediğinde parmak izimi yine almadığını fark ettim. Daha 10 dakika önce kaydettim?

20 Mayıs 2024 22:53

Bu sefer gecen seferin aksine ayarlarda gözüküyor, ancak dediğim gibi 10 dakika önce kaydetmeme rağmen simdi yeniden parmak ekle dediğimde parmak izi sensörü algılamadığını iddia ediyor.

20 Mayıs 2024 22:54

Sensör bozuk olsaydı az önce kaydedemezdim. Gerçekten kafasına göre davranıyor telefon.

Ali sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2023 22:17