Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Casper Via Casper X 30 Plus Değişim Talebi

21 Şubat 2024 15:45

Geçen Cuma akşam saat 9'da Ankara Antares Teknosa'dan 8.000 TL'ye Casper X30 Plus aldım. Ertesi gün telefonu açıp kurdum ve bir arama yaptım. Abim, sesin yankılanıp kendisine geri döndüğünü söyledi. Önemsemedim, 'olabilir' dedim ve kapattım. Ancak gün içinde ve ertesi gün, Pazar günü de aynı sorunu farklı kişilerle yaşayınca servise götürdüm. Henüz iki gün olmuşken, değişim yapmaları gerekirken, telefonu servise tamire aldılar. 7 yıldır kullandığım ve memnun kaldığım Via A1 Plus, artık arıza vermeye başladığı için yine Casper X30 Plus aldım. Yerli sermaye olduğu için tercih ettiğim bu markadan, kutusu açılan, kurulum yapılan ve SIM kart takılan telefonların iade edilemediğini öğrendim. Kardeşim, telefonu kurmadan, açmadan, konuşmadan arızayı anlayabileceğim bir teknoloji varsa lütfen söyleyin. Yani Casper, beni hayal kırıklığına uğrattı ve sıfır bir telefon serviste şimdi tamir ediliyor. Bakalım sonuç ne olacak. Bire bir değişim talep ediyorum. Arızalı telefonu alın, elden geçirin, tekrar satın; ancak bana yenisini vermeniz gerekmiyor mu? Ben bu kadar yerli markayı desteklerken, sizin de müşterilerinizi el üstünde tutmanız gerektiğini düşünüyorum. Elimde General Mobile vardı ama Casper aldım, keşke almasaydım.

Aykut

Aynı şikayet benim telefonda da var henüz servise götürmedim. Ses yankılanıyor diğer telefonu da sıfırladım. Bakalım serviste bana ne diyecekler.

Buse

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Telefonu alalım henüz iki hafta oldu ve telefon görüşmesinde karşı taraf sürekli yankı yaptığını söylüyor. Bir de ses kaydı ve videoda ses yine yankılı geliyor bir çözüm alırsanız bilgilendirirseniz sevinirim.

Erhan

Aykut bey Ankara bölge servisi 1 hafta kontrol etti telefonumu yazılımsal ve donanımsal bir sıkıntı tok dediler gittim aldım ve orada hemen arama yaptım şikayet devam ediyor bunun değişmesini talep ediyorum dedim geri verdim cihazı biz cihazı sökmüyoruz İstanbul'a göndereceğiz onlar ne derse o değişim derlerse değişim başka bir şey derlerse o deyip telefonu istamnula gönderdiler. Bir hafta oldu bugün mesaj geldi ve şu cevabı yazmışlar yazılımsal ve donanımsal herhangi bir arıza tespit edilemedi ses ayarları yapıldı yeni sürüm yüklendi vesaire vs... Bende aradım müşteri hiz. Dedim ki bu konuşarak anlaşılacak nir sıkıntı telefonla arama yapmadıktan sonra ne olduğunu çözemezsiniz. Dedim. İşte bildiğiniz klasik laflar sıkıntı devam ediyorsa tekrar müşteri. Hiz. Arayın görüşelim dediler. Bakalım Aykut bey ben çözüldüğünü sanmıyorum ama hayırlısı ayrıca ben parayı istemiyorum dedim birebir değişim istiyorum dedim ama kulak ardı ediyorlar cevabi yazıyıda yükledim bakarsanız eğer iyi aksamlar

casper-via-casper-x-30-plus-degisim-talebi-1.jpg

Casper Via Ailesi Lütfen İlgilenin!

28 Aralık 2023 13:47

24 Eylül 2023 14:17