12 Aralık 2023 15:24

Yaklaşık 1 ay önce aldığım Casper Excalibur G870 dizüstü bilgisayarımın satın aldığımdan bu yana touchpad takılı kalma sorunu ve sonradan ortaya çıkan batarya şişmesi sorunu bulunmakta. Batarya şişmesinden dolayı ana gövdede klavye üst tarafında bir esneme (kabarma) oluştu ve arka havalandırma tellerinden birkaçı eğildi. Dışarıdan hiçbir hasar almadı ve dış görünüşünde de hasar aldığına dair bir iz görünmüyor. Bilgisayarımın fiziksel kondisyonu değiştiği için yani esnemeden kaynaklı esneyen gövdenin tekrar eski hali almama durumu sebebi ile yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Ayrıca en başta teknik servis desteği almak istememe rağmen maalesef yetkililere ulaşamadım. Sitesine girdim oradan talep oluşturdum kabul etmedi, müşteri hizmetlerini aradım kapsamlı bir destek sağlayamadılar.
Üründe hata olduğu için 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun kapsamında hakkım olan ürünümün yeniden değiştirilmesini talep ediyorum. Çünkü gövdede esneme var eski görünümü olmayacağı belli. Bilgisayarımı Yurtiçi Kargo aracılığıyla Casper ana merkezine gönderiyorum. Sonucunu merak ediyorum. Diğer şikayetleri incelediğimde ayıplı mal gönderme durumları olmuş. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsam 6098 sayılı Türk Borçlar Kanunu hükümleri kapsamında hukuki süreci başlatacağım.

Enes

Merhaba sorunu çözebildiniz mi bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım?

Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 Şarj Sorunu

22 Aralık 2023 23:03