Eren sonuçtan çok memnun

Case IH Yeni Traktörümde Beklenmedik Sorunlar

06 Mayıs 2024 21:39
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Case firması İzmir Menemen teknik servisi Erman bey çok sağ olsun birebir kendi ilgilendi hususi çiftliğimize gelip sorunlarımızı tek tek çözüme kavuşturdu. Çok memnun kaldık gerçekten çok çok teşekkürler Case ih, teşekkürler İzmir Menemen Servisi Erman bey”

Case JX80E Klima kabinli sıfır traktör aldım, daha 13 saatte; gerçi bana geldiğinde 6 saatteydi. Traktörle ilgili birkaç deneyimimi paylaşmak isterim ve gerçekten moralim bozuldu. Traktör ilk teslimatta şoför koltuğu tam eski kahve iskemlesi gibiydi. 1.500.000 lira gibi bir rakam veriyoruz fakat koltuk tam bir hayal kırıklığıydı. Koltuk o kadar rahatsız ki, kalkmaya korkuyorum. Bu arada ben bir teknik personelim ve böyle bir ayrımcılık yapılmamalı. Ben, yüksek torklu olduğu için Common Rail Faz 5 modelini seçtim. Ancak, yaklaşık 28 dekar alanda havalı mibzerle pamuk ekiminde 35 litre mazot yaktı. Ayrıca, havalı mibzer 930 kilo ağırlığında ve motor kapalıyken hidrolik kollar sızdırıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

07 Mayıs 2024 11:39 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Müşteri temsilcimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri,

08 Mayıs 2024 11:24

Teşekkürler Case ih (Türk traktör) umarım bütün sorunlar çözülür

17 Mayıs 2024 18:54

Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
23 Mayıs 2025 19:59