Mert sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 14:25

Kayseri Çarşıbaşı Çikolatacısından bebek çikolatası yaptıracaktık. Yaptıracağımız çikolataları belirledik. Aşağı kattaki çikolatalardan tadımlık olarak 2'şer 3'er adet çikolata almıştık. Akşam üzeri eve gelip çikolatalı yiyeceğimiz zaman eşimin açtığı çikolatan canlı olarak kurt hareket ediyor ve çikolatanın etrafında ise yumurtaları vardı. Eşim hamile olduğu için ciddi derecede rahatsız oldu. Hemen mağazayı aradım. Ertesi gün ulaştım Mağaza yetkilisine durumu izah ettiğimde özür dileyerek kendilerininde rahatsız olduklarını dile getirdiler. Kayseri dışında olduğum için gerekirse siz yorulmayın biz hediyelerimizi size getirebileceklerini ya da gelebilecekseniz mağazamıza davet edelim deyip istediğiniz ürünü hediye etmek istediklerini söylediler. Akşam üzeri diğer çikolatayı da açtığımda diğerinden de kurt çıktığı gördüm. Tekrar mağaza yetkilisini aradım. Tekrardan çok özür dileyerek siz hiç zahmet etmeyin biz gelelim dediler. Bende 2 hafta sonra geldiğimde mağazaya uğrayabileceğimi söyledim. 2 hafta sonra geldiğimde mağaza yetkilisi olmadığından dolayı yardımcı olmadılar. Sorumlu kişiyi aradığımda arkadaşların durumu bilmediğini kendisininde izinli olduğu için olmadığı söyledi. 2 gün sonra kendisini arayıp seçtiğim çikolatayı gönderdiğimde siz beni yanlış anlamışsınız sadece 250 TL iskonto yaparım dedi. Ertesi gün ise 1200 TL'lik bebek çikolatasına 400 TL indirim yapabileceklerini söylediler. Teşekkür ederek kalacağımı söyledim. Çarşıbaşı gibi büyük bir çikolatacının böyle bir durumu yaşatması gerçekten üzdü. Şikayetimi bu şekilde belirtmek istiyorum.

08 Kasım 2023 12:42 (Şikayetten 6 gün sonra)
Mert
Mert
11 Aralık 2023 15:53

Gıda Mühendisi arkadaş aradı. Konudan haberi olmadığını mağazanın kendilerine bildirim yapmadığını söyledi. Yönetim kurulu ile yapacakları ilk toplantıdan sonra dönüş yapacaklarını söylediler. Aradan yaklaşık 1 ay geçti arayan hiç kimse yok.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 12:34

04 Temmuz 2023 16:07
Çarşıbaşı Çikolatasının İçinden Odun Parçası Çıktı, Dönüş Yapmadılar!
Çarşıbaşı Çikolatasının İçinden Odun Parçası Çıktı, Dönüş Yapmadılar!
Damla sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 14:18

Ülker Aldığım Çikolatadan Kurt Çıkması ve Yetersiz İlgilenilmesi