Arzu sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 19:52

Yurt dışından New Balance 9060 mushroom rengini sipariş verdim. Verdiğim ürün defolu bir üründü. İlgili sayfaya yazdım ve asla geri dönmedi. Ama sayfalarına yaptığım tüm yorumları sildiler. Ben yanıltıldım. Buradan asla silemezler nasıl olsa yorumu.

Derya

Benim ayakkabım da geldi, sahte ve faturasız göndermişler, firma ismine ulaşmaya çalışıyorum öyle bir sistem kurmuşlar ki kargoyu ikas üzerinden yurt için kargo ile göndermişler, iade etmek istiyorum Yurtiçi Kargo bizde adres bilgisi yok diyor. Kredi kartı ekstremde de fms makine yazıyor, ben pazartesi savcılığa şikayet edeceğim.

Derya

Arzu Hanim merhaba, Canadadankapina mıydı site adı? Ben bir harf farkıyla dikkat etmeden bu siteden aynı ayakkabıyı aldım, kargo bilgilerini sisteme girmişler ürün İstanbul'dan geliyor, İstanbul yazınca anladım durumu, ürünü teslim almadım ama galiba çakma ürün gelecek:( sizin gelen ayakkabı orijinal miydi?

Arzu
Arzu

Evet bu site idi. Şu an beni engellediler bir de. Instagram vs görüntülenmiyor. Daha fazla insanın zarar görmemesi için ben de yazdık buraya.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2025 11:29
Ayakkabıda Kusur Ve Yanıltıcı Bilgi Nedeniyle İade Talebim Reddedildi
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Ayakkabı Ve Yetersiz Değişim Süreci Mağduriyeti

21 Haziran 2025 12:49