Can Teknik Servis Yetkili Servisim Diye Yanıltıyor!

23 Mart 2024 13:06

444 6 404 ve 444 9 868 numaralı, yetkili olduklarını söyleyen aslında yetkisiz olan Can Teknik Servisi aldatarak, bozuk olmayan parçayı bozuk diyerek değiştiriyorlar ve çok yüksek bir ücret talep edip, iade etmiyorlar. 18 Mart'ta yetkili servis zannederek 444 9 868 numaralı telefonu aradım. Ses çıkaran Arçelik kurutma makinem için servis talebinde bulundum. İki kişi geldi. 'Drenaj bobinaj pompa motoru bozulmuş' dediler ve 7600 TL istediler. 3800 TL peşin talep ettiler. Yetkili servis olup olmadıklarını sordum, 'Yetkili Arçelik Servisiyiz' dediler. IBAN numarası ve isim verdiler ve 3800 TL'yi verdikleri M***D*** hesabına yatırdım. Ertesi gün getirdikleri parçayı taktılar ve 3800 TL daha aynı kişinin hesabına yatırdım. Açıklama yazdım. Makine su verdi ve bu kez gerçek yetkili servisi aradım. Yetkili Arçelik Servisi, eski parçayı yeniden taktı. Bozuk olsa bile parça ve servis ücretinin 1700 TL tutacağını söyledi. Can Teknik Servis, yetkili Arçelik servisi değil. Bozuk olmayan parçayı bozuk diye değiştiriyorlar. Aradım, parayı iade etmediler. 'Onayınız var' diyerek hile ile aldatıyorlar ve güven duymamızı sağlıyorlar. Bu servisi Ticaret Bakanlığı'na, CİMER'e ve savcılığa şikayet edeceğim. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti ve mahkemesine başvuracağım.

profile profile profile

Selahaddin sonuçtan hiç memnun değil

Can Teknik Servis Yetkili Değil

02 Mayıs 2024 15:34

21 Temmuz 2024 18:26
Arçelik Yetkisiz Servis Ve Yüksek Ücret Talebi
Seher sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 17:57
Can Teknik Servis Çamaşır Makinesi Arızası
Eda sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 07:44