444 64 04 Fahiş Fiyatla Yapılan İşlem Sonrası Makinemi Hasarlı Teslim Aldım!

07 Mayıs 2024 22:39

Evimdeki Siemens marka bulaşık makinesinin "E09" kodlu hatayı vermesi üzerine Siemens Yetkili Servisi olduklarını beyan eden bu servis ile tamir için "444 64 04" numarasından iletişime geçtim.

Gelen iki genç "bulaşık makinesinin motorunun ısıtıcısının" bozulduğunu belirterek parçanın değişmesi gerektiğini söylediler. 9000 Türk Lirası bir masraf olduğunu, makinenin sıfırının 60.000-80.000 Türk lirası arasında olduğunu ve yenisini almanın yazık olacağını söyleyerek manipüle ettiler. (Siemens'in en pahalı makinesi 50000 TL bile değil ve benim bulaşık makinem en az 7 yıllık)

Parçanın siparişi için 4000 TL ön ödeme isteyerek makineyi teslim aldılar. 4 gün sonrasında makineyi "kullanım testlerinin yapıldığı ve bir sorunu olmadığını söyleyerek" ve 5000 TL işlem ücretini alarak teslim ettiler. Makine geldiği zaman üst tavanı çökmüş ve makinenin en üst çekmecesi buna bağlı olarak çalışmıyor halde teslim ettiler.
Durumla ilgili tekrardan 444 64 04 ile iletişime geçtim ve bana gerekli yönlendirmenin hemen yapılacağı söylendi (kimse iletişime geçmedi). Aynı zamanda gelen servis elemanının özel numarası üzerinden iletişime geçmeye çalıştım ama ulaşamadım.
Bu servis ile iş yapmayın, yaptırmayın!

Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Can Teknik Servis Yanıltıcı Servis Ücreti Ve Geri Ödeme Sorunu

05 Şubat 2025 14:05
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 20:54